Příspěvky uživatele - 182.227

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mrazy v březnu 2013, 27.3.2013
Výkyvy počasí jsou celkem normální.Asi před pěti lety mrzlo do 28.března.Jinak výkyvy v průběhu času jsou dost velké.Před tisíci lety se v Grónsku pěstovalo obilí, takže bylo o dost tepleji, než dnes.V 16.století v Londýně na zamrzlé Temži pořádávali... celý příspěvek >
Co vaše réva? (2013), 26.3.2013
Hm, odrůd vinné révy je aspoň milion.Jestli začínáte, určitě bude lepší nasadit něco, co je zde k mání, co nemusíte shánět někde v Americe a co je taky zde již odzkoušené.Někdo Vám jistě lépe poradí.P
Protěž, 25.3.2013
Klasická protěž L.alpinum v nížinách dost přerůstá a zdaleka není tak hezká jak na horách.Právě té, co roste vysoko se v nižších polohách spíše podobá L.nivale.P
Vytáhlé sazenice, 24.3.2013
Bylo by zajímavé porovnat od jaké firmy používá zeminu p.Mirek a pán, co má problémy se sazenicemi.Taky si myslím, že bude problém právě tady.P
Třešeň Burlat podnož Colt, 23.3.2013
Po roku, kdy v zimě byly velmi silné mrazy a byly poškozené stromy se vždycky najdou názory, že některé odrůdy atd se nemají vůbec pěstovat.Vůbec tím nechci říct, že by se mělo pěstovat kdeco.Ono -27 je až dost a s touto teplotou mají problémy i jiné... celý příspěvek >
Jarní výsadba peckovin - uškodí mráz?, 22.3.2013
Jo, zapomněl jsem zdůraznit, že stromek teď zakopaný venku je rozhodně lepší řešení, než stromek ve sklepě.Sklep může být taky teplý a co hrozí, psala už Lída.P
Neříkám, že jej nemůže uschovat do sklepa.Já jsem psal, pokud je může zakopat na zahradě, nech jej tam zakope.Dávat je v této době do sklepa, když je může zakopat na zahradu, je zbytečné.Stromkům se nic nestane.P
Zkuste někdy na jaře, až bude těch mínus čtrnáct píchnout teploměr 3cm pod povrch země.Zjistíte, že žádné poškození mrazem nehrozí ani omylem.P
Jarní výsadba peckovin - uškodí mráz?, 21.3.2013
Jestli můžete, zakopejte stromky kdekoliv na zahradě tak, aby kořeny byly zasypané kyprou zeminou.V této době Vám ani stromky ani kořeny nijak nenamrznou.Zakrývat listím je vůbec nemusíte.
Trávník zničený divokými prasaty, 17.3.2013
Myslel jsem tím u myslivců.P
Trávník zničený divokými prasaty, 17.3.2013
Škodu však musíte uplatnit do 14 ti dnů.Můžete ji vymáhat i později, ale je to složitější.P
Je možnost zkusit švestku přeroubovat?, 15.3.2013
Od pana Ivana z okénka jste dostal správnou radu hned takže Váš dotaz byl zodpovězený.Nevím co byste ještě chtěl víc napsat.Že se diskuze dále rozvinula přeci není nijak na závadu.P
Vrúbľovanie marhule, 14.3.2013
Meruňku na broskvoňovou podnož můžete normálně naočkovat.Dokonce v USA patří broskvoňová podnož mezi nejvíce používanou právě pro meruňky.
Je možnost zkusit švestku přeroubovat?, 13.3.2013
I postoj k šarce o nás něco vypovídá.Uvedu příklad. Loni jsem se dostal v zahraničí na obyčejné silnici do dlouhé kolony.Protisměr byl naopak úplně volný.Po půlhodině popojíždění jsem si to prvně uvědomil.Za celou hodinu co jsme stávili... celý příspěvek >
Je možnost zkusit švestku přeroubovat?, 12.3.2013
Radami z tohoto fóra se řídí dost lidí.A právě radit přeroubovat vysoce infekční strom tak, aby žil co nejdéle je chybná rada.Celá filozofie, kterou jste popsal v příspěvcích je chybná.Třeba na to někdy časem přijdete sám.P
Další diskuze:  6667686970>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika