Příspěvky uživatele - 182.227

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Malé přírustky hrušní, 29.6.2013
Bez fota je těžko říct kde je chyba.Všeobecně, řez stromku po výsadbě se dělá i proto, aby narostly kosterní větve.Proto se nechává růst jen několik pupenů, aby se veškerá "růstová síla" soustředila jen do těchto málo budoucích větví a narostly první... celý příspěvek >
Nové jehličnany reznou, 29.6.2013
Jo, ty opálené listy javoru jsou od sluníčka.Slunce ždy opálí listy, když javor nemá ideální podmínky.P
Nové jehličnany reznou, 29.6.2013
Sazenice jsou již docela velké a u takovýchto rostlin již mohou být problémy s přesazením.Přeci jenom je dost kořenů osekaných.Celkem dobře se však dají přesadit i větší rostliny. Podle mě je Váš problém tak, jak píšete.Pravidelná, vydatná... celý příspěvek >
Fotosynteza a zakon zachovani hmoty + energie, 22.6.2013
Zapomněl jste na jednu složku a tou je obyčejný nafoukaný prach.Za léta je ho požehnaně.Platí jedna zásada, že chodníky v okolí trávníku se dělají výše, než je okolní trávník.Spíše "hmota" doroste, než časem ubyde.Na zvýšení se samozřejmě hodně... celý příspěvek >
Listy na hrušních, 8.6.2013
Je vidět, že se broskvička letos snižovala.Uvidíte, že příští rok budete mít úrodu bohatou.P
Fotky 3 okrasnych jehlickanu, 8.6.2013
Na prvním fotu mi to připadá jak Ch.pisifera Plumosa Aurea, v popředí podobně roste Jun.horizont.Hughes, na druhém možná Jun.chin.Hetzii, podobně rostou však i jiné, třetí foto je jehličnan zastřihovaný, tady to určit nepůjde.P
Černání thújí, 8.6.2013
Bude to právě tím zaléváním.Přemýšlím, jestli letos bylo vůbec tak sucho, aby se muselo zalévat.Možná někde nové výsadby a to možná od začátku jara dvakrát, třikrát.Ale každý den?P
Listy na hrušních, 8.6.2013
Pane Mirku, mně se zdá, aspoň z fota, broskvoň docela dost zahuštěná.Možná trochu jiným řezem se plodnost zlepší.Zkuste třeba dát foto brzy na jaře.P
Vistárie - zakrslá forma Wisteria Amethyst falls, 21.5.2013
Informací je na internetu docela dost.Jenom nejsou v češtině, ale překlad je bez potíží.Kdyby to byl nějaký zázrak, byla by běžně k prodeji.Jaksi tomu však není.Možná je to i tím, že cituji: Má velmi nepříjemnou vůni připomínající zpocené podpaží.P
Jak se nazývá tento keřík, 18.5.2013
Hezký lýkovec.Podívejte se třeba jak kvete D.caucasica.P
Obnova aleje, 8.5.2013
Reagovat jsem už na toto téma nijak nechtěl, ale nedalo mi to.Pan 19.98 je typický příklad "ekologů" o kterých jsem psal výše.On ani neuvádí 5 až 6 opilých lidí.On napíše klidně 5 až 6 opilých kusů.P
Obnova aleje, 6.5.2013
Výzkum také potvrdil, že neexistuje žádná spojitost mezi rizikem dopravních nehod a četností výskytu alejí blíže než bezpečnostní čtyři metry od silnice. Toto je názorná ukázka možnosti manipulace s míněním lidí.Totiž drtivou většinu lidí... celý příspěvek >
Obnova aleje, 5.5.2013
Pane PP, dejte si moje příspěvky dohromady z 15.21 a 15.45.P
Obnova aleje, 5.5.2013
Tak mě napadlo, alej svým růstem zpomaluje rotaci zeměkoule.Nevím však, zda procento zpomalení a procento čištění vzduchu alejí nejsou rovny.P
Obnova aleje, 5.5.2013
Po vlastech českých, moravských a slezských se pohybuju docela dost.A je fakt, že se mi vzrostlé aleje líbí.Jsou opravdu hezké.Jenomže ten pocit mě docela rychle přechází právě u těch mohutných alejí.Na dosti stromech si při jízdě člověk všímá... celý příspěvek >
Další diskuze:  6667686970>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika