Příspěvky uživatele - 182.227

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Bio postrik na plisen okurek a rajcat, 30.8.2014
Tak správně pisatel myslel měď a ne med.To je důsledek nepsaní háčků a čárek.Před časem si ing.zahradnický guru stěžoval, že je neúcta ke čtenářům dávat fotky naležato.Mě osobně více vadí příspěvky bez háčků a čárek.To je neúcta nejen ke čtenářům,... celý příspěvek >
Nový výhon vedle starého pařezu (kmenu) broskvoně, 28.8.2014
Jistě není nic těžkého naočkovat na docela hezkou podnož ušlechtilou odrůdu.Je konec srpna, podnož může ještě mít dostatek mízy.A když ne, už Vám radili. Osobně bych Vám však poradil spíše koupi nového stromku.Cena do dvou stovek, takže co jste... celý příspěvek >
Černání vrby jívy (kočičky), 26.8.2014
Ono by to chtělo asi fotku.Ale jestli Vám černají konce větviček, tipoval bych, že to bude normální.Konce větviček musí být nějak vyživované a jestli koncem neproudí míza, třeba kvůli větvím, nemůže konec nijak vegetovat, uschne a... celý příspěvek >
Svlačec v jahodách, 26.8.2014
Kdysi v dávných dobách, na radu v Zahrádkáři jsem potíral lístky Roundupem.Máma, když mě viděla, divila se, cože to dělám a proč hluboko svlačec radšinezkopám.A když vyleze, hned znovu.Herbicid po měsíci měl účinek asi takový, jako bych nic... celý příspěvek >
Co je to za houby na zahradě?, 26.8.2014
Z těchto fotek to asi neurčíte.Mohla by to být třeba bedla zardělá.V tuto dobu už by mohla růst.P
Identifikace rostlin a jejich umístění, 22.8.2014
Smrček ve volné půdě a v kontejneru je pořádný rozdíl.Stačí je ráno zalít vodou.Takových spálených smrčků v kontejnerech jsem ve školkách viděl mraky.P
Identifikace rostlin a jejich umístění, 22.8.2014
U trojky vedle hebe bude spíše euphorbia cyparissias. Čtverka bude klasická konika (Pinus glauca Conica) a je opálená od slunce.Zahradnice má pravdu.Spraví se, ale určitě ne za měsíc, ani za dva.Na jaře vyrostou nové výhony a už částečně... celý příspěvek >
Kvetení hortenzií, 16.8.2014
Zapomněl jsem připojit P
Kvetení hortenzií, 16.8.2014 Obsahuje fotku
Letos mi poprvé kvete H.p.Levana.Jednotlivé květy jsou sněhobílé, velmi velké a ještě zdaleka není rozkvetená.Uvidíme jaká bude v plném květu.
Hortenzie v květináči, 16.8.2014 Obsahuje fotku
Z jednoho zahradnictví.Uprostřed je H.p.Limelight.Ta se mi líbí snad nejvíc.P
Habr obecný ´Fastigiata´, 14.8.2014 Obsahuje fotku
Tady je máte z března 2012. Je to silnice od Hulína na Bystřici p.H. P.
Vitariáni - které rostliny (zelenina) jsou pro ně nebezpečné?, 14.8.2014
Teda pane Stando Vy splácáte všechno dohromady.Z Vašich posledních dvou příspěvků neznalý člověk by mohl vydedukovat, že dužina clingů je jedovatá, nebo aspoň zdraví škodlivá.P
Zanedbaná broskvoň, 12.8.2014
Broskvoň má pět a půl lístku.Moc tomu nevěřím, že nějaké radikálnější zásahy přežije.Nebude mít totiž z čeho obrůstat.Vlastní růstové látky budou na mizině.Strom bych na jaře nahradil.Vždyť nový stromek stojí do dvou stovek.P
Švestka v klinické smrti?, 12.8.2014
Jestliže se kmínek mladé vrby, třeba převislé v horku zaleje studenou vodou, dost často zalitá strana zhnědne a odumře.Na ostatním jsem něco podobného zatím nezjistil, ale s kombinací mulče to může být  jedna z možností.P
Identifikace rostlinek, 11.8.2014
Ten smrk by chtělo vidět ve skutečnosti, jinak kultivar z fotky se určuje dost těžko.Tipoval bych to na, jak už jsem psal, dobře rostoucí Picea glauca Sport.Kdyby to byl Picea g.Conica, na to jak hezky roste by byly přírůstky u této mladé rostliny o... celý příspěvek >
Další diskuze:  5152535455>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika