|
Příspěvky uživatele - 154.82
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Stiga, nebo Yard-Man?, 10.9.2010 Díky za reakci, i když mně zase vrací zpět do rozhodovacího procesu :-). Ale jde o dlouhodobé rozhodnutí, tak to nebudu uspěchávat. Yard Mana jsem viděl v prodejně na vlastní oči, Hondu taky, Stigu ne. Když porovnám vizuálně YM s H, tak Honda (jde o... celý příspěvek > |  | Stiga, nebo Yard-Man?, 9.9.2010 Nakonec si odpovím sám pořekadlem, "když se dva hádají, třetí se směje". Pomysleným obloukem jsem se vrátil k první volbě, kterou jsem nejdřív zavrhl z důvodu vysoké ceny. Beru Hondu, je sice drahá, ale jediná, která není kompromisem. Navíc... celý příspěvek > |  |
|  | Yard-Man a motory Briggs&Stratton, 6.9.2010 A zkušenost se sekačkami Yard-Man obecně? Mám tip na YM 7019. Jde mi hlavně o možnost bočního výhozu, protože tráva často přeroste a současná sekačka to nezvládá. |  | Yard-Man a motory Briggs&Stratton, 2.9.2010 Rád bych se informoval o obecných zkušenostech se sekačkami Yard-Man a na údržbu motorů BS - konkrétně series 750. Jsem technicky zdatný tak, že umím např. seřídit ventily na starších autech, dá se údržba motorů BS takto zvládnout... celý příspěvek > |  | Sekačka HQ, 2.9.2010 Děkuji, ten odkaz mi udělal jasno, škoda, že jsem ho neobjevil hned. |  | Sekačka HQ, 1.9.2010 Anebo by byla lepší Brill Steelline 52 XLR? Ta je nabízena s motorem BS, nebo Honda - který by byl lepší? Děkuji, J.Matl |  | Sekačka HQ, 31.8.2010 Nevím, zda mé obavy z motoru BS nejsou liché, ono záleží v jakých otáčkách je ten výkon udávaný a také na krouťáku, který tady vůbec neuvádějí. Předpokládám, že značka, jako Hosquarna by na trh nedala stroj s poddimenzovaným srdcem. V podstatě za ty... celý příspěvek > |  | Sekačka HQ, 30.8.2010 Dobrý den, prosím o radu: Dosud jsem používal 4 roky neznačkovou sekačku s motorem Honda 4,5hp. Bez pojezdu, 46 záběr. Zjišťuji, že byla vybrána špatně, šasi rezne, malá kolečka na nerovném povrchu, má příliš nízký střih. Motor o.k. Rozhoduji se... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|