Příspěvky uživatele - 4.94

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kokosová palma, 22.3.2008
Chtěla bys se ještě zeptat, jak docílím měkkého kokosového ořechu. Snažím rosit palmu i kokos, ale ten je pořád tvrdý... Spodní listy palmy jsou už hnědé, ty ostatní se ještě drží, ale jako by se krabatěly... a to taky nevím, čím to je... Prosím... celý příspěvek >
Kokosová palma, 25.2.2008
Moc děkuji za velmi užitečné rady! Zatím je kokosový ořech tvrdý, snad časem rosením změkne. Budu Vás informovat o životnosti své palmy... Ještě jednou moc děkuji! Eva
Kokosová palma, 24.2.2008
Dobrý den, jako všichni, i já bych potřebovala poradit ohledně mé kokosové palmy, kterou jsem teď dostala. Po přečtení všech příspěvků jsem smutná, že mi asi uhyne a že nežiji někde na Kostarice, kde se jim daří výborně. Chtěla bych se zeptat, zda mi... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika