|
Posekání 4 ha luk na seno, 1.8.2011 4 ha louky to znamena posekat obratit naradkovat svezt sberacim vozem nebo balikovat a nalozit take je treba louku prejet branama na to urcite nejaka tera nestaci ja to vidim minimalne na zetor 3011,4011 pokud se nebude jezdit po silnicich tak neni... celý příspěvek > |
 |
Díra v sudu, 11.7.2011 kousek pozinkovaneho plechu dat zevnitr na silikon |
 |
|
 |
Kde sehnat pražce, 1.7.2011 prazce jsou vyborne na zpevneni svahu nebo schody ty kecy o rakovine vysly z EU aby se nejak zduvodnil zvysena vyskyt rakoviny ale ze je to z jadernych spadu to uz se nerekne hoalandane z nich staveji hraze herec Jelinek si z nich postavil chatu a... celý příspěvek > |
 |
Vari GCV 190 vs. kopec, 17.6.2011 hlavne nezapominat na to ze kopec je take opacny a musi se ten plne nalozeny vlek ubrzdit jinak ke zvyseni prenosu sily se daji pouzit i orebne navleky na kola |
 |
Jak daleko může být gril od plotu souseda?, 10.6.2011 je jiste ze jste udelal chybu asi s nim dohoda nebude kdyz se to bude resit pres urad tak navrhnete mistni setreni na miste s ukazkou provozu zatopte drevenym uhlim aby nebyl kour a udelajte ochutnavku nabidnete i sousedovi treba pred komisi bude... celý příspěvek > |
 |
Ostnatý drát, 9.6.2011 kdyz neni zalobce neni ani soudce ale pokud to uvidi nejaky myslivec tak urcite poda podnet na prislusny urad je mozne to resit i vysadbou nejakych pichlavych keru |
 |
Oddělení vody od hrubších nečistot v jímce na zalévání, 6.6.2011 resit necistoty v jimce je uz pozde je zapotrebi vodu filtrovat nez se do jimky dostane vyrobit sterkopiskovou filtraci na vstupu do jimky treba z plastoveho sudu neni tak velky problem a useri to plno prace a nervu ted je asi nejlepsi vody... celý příspěvek > |
 |
Namotání žací struny, 24.5.2011 jinak neni prece problem si na netu najit nejake video |
 |
Namotání žací struny, 24.5.2011 struna se namotava proti smeru toceni unasece unasec se pri pohledu se shora tj.od prevodu toci doleva sruna je namotana do prava kdyz se s unsecem klepne o zem tak se hribek se strunou zamackne a vyskoci z ozubu tim se zbrzdi a unasec se proti nemu... celý příspěvek > |
 |
Dotaz k chovu kozy domácí, 19.5.2011 nevim jak je citit vemeno nikdy jsem k nemu necichal ale mleko rychle nabere pach ze staje nebo je vemeno spatne umyte a take dojicka si musi umyt ruce zkuste normalni mydlo terplou vodu |
 |
|
 |
Dotaz k chovu kozy domácí, 19.5.2011 to je zlozvyk je potreba usit pytlik s kalounama a nasadit na vemeno a uvazat nad kyclema zaroven bude mit ciste vemeno a ohcrani to i pred mouchama |
 |
Jaký prostředek zlikviduje i půl metrový plevel?, 9.5.2011 proc by mel total zasahnout i ten ptaci zob postrik likviduje jen to co se postrika kdyz se to dela malym postrikovacem tak se srikne jen kde je treba ja stim strikam i okolo vysazeneho ziveho plotu a take ho nezasahnu |
 |
Jak ukotvit dětskou prolézačku, 5.5.2011 jeste s popisem...
Stavba lodi - pirátská loď pro děti |
 |
Jak ukotvit dětskou prolézačku, 5.5.2011 Zdravim,
resil jsem pred casem neco podobneho, ja jsem mel od zacatku jasnou predstavu o zabetonovani zeleznych patek... sam jsem vse svaroval... u me byl duvod konkreti stavba - loď. Potreboval jsem aby byla stabilni a take mam svazity... celý příspěvek > |
 |
Stavba lodi - pirátská loď pro děti, 26.4.2011 Zdravíme zahradní kutily,
chceme se také pochlubit s naší stavbou pirátské lodi pro děti. Zatím není hotová, zde jsou fotky ze stavby.
Doma to máme dobře rozdělené, manželka dostala nápad a já ho realizuju :)
Od začátku jsem si stanovil:
-loď... celý příspěvek > |
 |