Příspěvky uživatele - 40.135

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Posekání 4 ha luk na seno, 1.8.2011
4 ha louky to znamena posekat obratit naradkovat svezt sberacim vozem nebo balikovat a nalozit take je treba louku prejet branama na to urcite nejaka tera nestaci ja to vidim minimalne na zetor 3011,4011 pokud se nebude jezdit po silnicich tak neni... celý příspěvek >
Díra v sudu, 11.7.2011
kousek pozinkovaneho plechu dat zevnitr na silikon
Kde sehnat pražce, 1.7.2011
prazce jsou vyborne na zpevneni svahu nebo schody ty kecy o rakovine vysly z EU aby se nejak zduvodnil zvysena vyskyt rakoviny ale ze je to z jadernych spadu to uz se nerekne hoalandane z nich staveji hraze herec Jelinek si z nich postavil chatu a... celý příspěvek >
Vari GCV 190 vs. kopec, 17.6.2011
hlavne nezapominat na to ze kopec je take opacny a musi se ten plne nalozeny vlek ubrzdit jinak ke zvyseni prenosu sily se daji pouzit i orebne navleky na kola
Jak daleko může být gril od plotu souseda?, 10.6.2011
je jiste ze jste udelal chybu asi s nim dohoda nebude kdyz se to bude resit pres urad tak navrhnete mistni setreni na miste s ukazkou provozu zatopte drevenym uhlim aby nebyl kour a udelajte ochutnavku nabidnete i sousedovi treba pred komisi bude... celý příspěvek >
Ostnatý drát, 9.6.2011
kdyz neni zalobce neni ani soudce ale pokud to uvidi nejaky myslivec tak urcite poda podnet na prislusny urad je mozne to resit i vysadbou nejakych pichlavych keru
Oddělení vody od hrubších nečistot v jímce na zalévání, 6.6.2011
resit necistoty v jimce je uz pozde je zapotrebi vodu filtrovat nez se do jimky dostane vyrobit sterkopiskovou filtraci na vstupu do jimky treba z plastoveho sudu neni tak velky problem a useri to plno prace a nervu ted je asi nejlepsi vody... celý příspěvek >
Namotání žací struny, 24.5.2011
jinak neni prece problem si na netu najit nejake video
Namotání žací struny, 24.5.2011
struna se namotava proti smeru toceni unasece unasec se pri pohledu se shora tj.od prevodu toci doleva sruna je namotana do prava kdyz se s unsecem klepne o zem tak se hribek se strunou zamackne a vyskoci z ozubu tim se zbrzdi a unasec se proti nemu... celý příspěvek >
Dotaz k chovu kozy domácí, 19.5.2011
nevim jak je citit vemeno nikdy jsem k nemu necichal ale mleko rychle nabere pach ze staje nebo je vemeno spatne umyte a take dojicka si musi umyt ruce zkuste normalni mydlo terplou vodu
Dotaz k chovu kozy domácí, 19.5.2011
to je zlozvyk je potreba usit pytlik s kalounama a nasadit na vemeno a uvazat nad kyclema zaroven bude mit ciste vemeno a ohcrani to i pred mouchama
Jaký prostředek zlikviduje i půl metrový plevel?, 9.5.2011
proc by mel total zasahnout i ten ptaci zob postrik likviduje jen to co se postrika kdyz se to dela malym postrikovacem tak se srikne jen kde je treba ja stim strikam i okolo vysazeneho ziveho plotu a take ho nezasahnu
Jak ukotvit dětskou prolézačku, 5.5.2011
jeste s popisem... Stavba lodi - pirátská loď pro děti
Jak ukotvit dětskou prolézačku, 5.5.2011
Zdravim, resil jsem pred casem neco podobneho, ja jsem mel od zacatku jasnou predstavu o zabetonovani zeleznych patek... sam jsem vse svaroval... u me byl duvod konkreti stavba - loď. Potreboval jsem aby byla stabilni a take mam svazity... celý příspěvek >
Stavba lodi - pirátská loď pro děti, 26.4.2011
Zdravíme zahradní kutily, chceme se také pochlubit s naší stavbou pirátské lodi pro děti. Zatím není hotová, zde jsou fotky ze stavby. Doma to máme dobře rozdělené, manželka dostala nápad a já ho realizuju :) Od začátku jsem si stanovil: -loď... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika