Příspěvky uživatele - 40.135

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Douzeni koupeneho uzeneho, 22.4.2011
ano pane Vysloužile sohlasim s tim ze udit nalozene maso je to spravne ale tady jde o to ze mam i moznost si v udirne ohrat prave jiz hotovy vyrobek /nemyslim tim velke kusy masa /na nejakou rychlou party nebo jen tak pro chut a ze ten bucek neztrati... celý příspěvek >
Douzeni koupeneho uzeneho, 22.4.2011
stale tady ctu nazory ze doudit jiz uzene je spatne ale nikdo jeste nerekl proc bezne se v udirne preuzuji klobasky a bucky na ruznych akcich a poutich a tam je to hlidane inspekci a nikdo to nezakazuje tak co je na tom skodliveho kdyz budeme brat... celý příspěvek >
Douzeni koupeneho uzeneho, 21.4.2011
nesouhlas muze napsat jen ten kdo to jeste nezkusil bezne douzuju pikantni bucek a klobasky a vsem to moc chutna delam to na primou spotrebu ne na uskladneni a nejsem sam vzpomente si treba na film slavnosti snezenek
Kdo poradí jak na špačky, 13.4.2011
vemte si inspiraci z filmu kulovy blesk tam je plasil Smoljak
Který přípravek do kompostu?, 12.4.2011
Zdravím. Lidový recept - v 10 l teplé vody rozpustit 1 kg cukru a kostku kvasnic. Nadělat díry, nalít. Nezkoušela jsem to, mám žížaly. 
Komáří larvy - likvidace, 11.4.2011
Zdravím. Někde načteno, pak i slyšeno na přednáškách o přírodních zahradách, nevyzkoušeno - zabránit jim v kladení překrytím nádoby síťovinou, záclonovinou. Důležité, aby to bylo opravdu hustá síťka. Připevnit po obvodu. Voda proteče, komáří samička... celý příspěvek >
Čím zaplnit dieru v strome, 8.4.2011
drive se diry bezne zabetonovavaly ale zjistilo se ze je to spatne dnes je trend nechat ji otevrenou a udelat odvodneni treba sikmo navrtat diru od spodku ven aby vsechna voda mohla vyteci vnitrek vymazat drevitym dehtem na osetrovani kopyt koni
Kiwi - výběr z konkr. odrůd, 8.4.2011
Ano, je to označení pohlaví (odpovídá i male a female). U takovýchto rostlin by to mělo být uvedeno vždy, pokud ne, tak to není dobrý obchod. Tady měli označenou odrůdu i pohlaví, ale přesně jsem to nezkoumala. Začala jsem prvně shánět informace o... celý příspěvek >
Musí se ošetřit postřikem i rezistentní odrůdy?, 7.4.2011
Ještě nekvete, ale jsem začátečník, nejsem si jistá. A zeptala jsem se v už existující diskuzi, nezaložila jsem na to nové téma, jak se to tu často děje.
Kiwi - výběr z konkr. odrůd, 7.4.2011
Díky za radu. Označení F a M na květináčích jsem si všimla, ale brala jsem to, že už mají hodně vyprodáno a že jim zbylo z každé odrůdy něco. Ještě jednou díky.
Musí se ošetřit postřikem i rezistentní odrůdy?, 7.4.2011
Zdravím. Mám koupený Discus, ale ještě je asi čas, že?
Nápad k osazení jahod, 7.4.2011
Zdravím. Podobných nákresů pěstování jsem viděla už několik, často se to týkalo permakulturních zahrad a využití prostoru na malých zahrádkách a ve městech.  Pěstovalo se nejčastěji v sudu, uprostřed trubka z pletiva vyplněná štěrkem nebo... celý příspěvek >
Tresen v kvetinaci, 6.4.2011
Zdravím. Do květináče bych ji v případě nouze taky dala, ale určitě ne jenom 15l. Kupte plastový (stavební nádoby) aspoň 50l, tak se tam může zakořenit a vydrží i zimu. Nezapomeňte na odtokové otvory. Podobně jsem měla broskvoň, ta potom rostla... celý příspěvek >
Rostliny na balkon, 5.4.2011
Zdravím. Cherry rajčata radši až po 15. květnu, po zmrzlých. Předtím se dají přes den nosit ven "otužovat" na slunko. Z bylinkami ze směsky semínek nemám dobré zkušenosti, většinou z toho nebylo nic. Radši jsem si koupila zvlášť v hrnku... celý příspěvek >
Brusinky, 30.3.2011
Zdravím. V sekci Réva vinná asi nic moc, zkus se podívat do Drobné ovoce. Nebo použít vlevo na obrazovce to okénko Vyhledávání. Moc velké zkušenosti s pěstováním tam ale zatím popsané nejsou.  Hodně zdaru.
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika