Příspěvky uživatele - 250.83

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zahradní traktor - nejvhodnější doba nákupu, 21.7.2010
Já myslím, že tak nebo tak jsou to dvě léta sečení a dvě zimy v garáži. Ale třeba se pletu.
Zahradní traktor - nejvhodnější doba nákupu, 21.7.2010
Díky za informace, počkám do října a uvidím,
Rider Jonsered, 17.7.2010
Má někdo zkušenosti? Díky
Dolmar PS-5000 a Husqvarna retez, 25.8.2008
Ještě si zkontrolujte, jestli máte všechny komponenty opravdu 0,325 nebo 3/8. Koupil jsem novou pilu Dolmar 5000 a měl jsem tam lištu a řetěz 3/8 a prstýnek řetězky 0,325.  Přišel jsem na to, až prstýnek praskl. Přitom s tou pilou řezal i profik... celý příspěvek >
Marunaka, 9.6.2007
Dobrý denNejdříve co jste napsalK hlavě jsou dodávány i různé plastové distanc podložky, které jsme ještě nikdy nevyužily. Jestli je tam pán všechny namontoval, tak se divím že mu to celý neulítlo. Toto je jediná možnost jak to při montáži na... celý příspěvek >
Marunaka , 7.6.2007
Kopie z jiné diskuze   --- Včera jsem se stal majitelem Marunaka TH48DX.  A mám dva problémy. Vystředění strunové hlavy na výstupní hřídeli má vůli tak 1mm a dochází k velkým vibracím celého stroje. I samotné uchycení , kdy se musí... celý příspěvek >
Marunaka TH48DX, 5.6.2007
Včera jsem se stal majitelem Marunaka 48. A mám dva problémy. Vystředění strunové hlavy na výstupní hřídeli má  vůli  tak 1mm a dochází k velkým vibracím celého stroje. I samotné uchycení , kdy se musí hlava rozebrat, poté část hlavy... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika