Příspěvky uživatele - 126.125

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Cesmína - Ilex aquifolium Aureovariagata- spálené a vykousané listy, 24.5.2010
Ty dirky by mohla způsobit vrtalka, ale ty spálené okraje to jakoby usychala.Vše obecně se tvrdí, že cesmíny netrpí na žádné škůdce. Tak opravdu nevím.Také jsem měla 2 cesmíny ale obě mi letos zmrzly. Moc mi to bylo líto, byly krásné.
Kde sehnat kameny na skalku, 24.5.2010
Moc se mi to líbí, povedlo se Vám to. 
Světlá místa v trávníku, 24.5.2010
Dnes jsem šla okolo zahrad, které byly včera sekány a zrovna tak jako na fotce to tam vypadalo, za pár dnů se to zazelená.Chodím denně okolo tak to vidím.
Kdo pozná tento keř, 24.5.2010
To moc děkuji, tak pojedu loupitaspoň větvičku.
Více kaktusů v jedné nádobě, 23.5.2010
Pane Jančo-Tak díky koupím místo misky malé květníčky a budou každý zvlášť. Díky za Vaše zkušenosti. 
Zázraky v zahradě, 23.5.2010 Obsahuje fotku
Sluší jim to spolu, že?
Kdo pozná tento keř, 23.5.2010
díky za připomínku, netušila jsem toto zařazení, jelikož jsem ani keř neznala.
Světlá místa v trávníku, 23.5.2010
rompeg- zde jsem něco našla -     Je možný, že jsou to místa kde byla větší vrstva sněhu a tak chvíli potrvá než se trávník zabarví stejně. Nebo jestli máš na zahradě psa můžou to být fleky vypálený od moče. -  to jsou... celý příspěvek >
Kandík psí zub, 23.5.2010
dr- to je krása, moc pěkné, mohu jen koukat ,protože nemám žádný stín ani stromy pod kterými by se jim dařilo.
Kdo pozná tento keř, 23.5.2010
Marie moc děkuji, našla jsem to je to Tamaryšek malokvětý, je jich opravdu dost druhů. Ještě jednou díky.Dělal tam velkou parádu.
Růže - zčervenaly listy, nekvete, 23.5.2010
A jiné roky měla listy zelené? Není to jen druhem růže, že má listy červené? Já tedy nemám ještě na růžích poupata a ani moc od jara nevyrostly-zatím, vždyť bylo stále dost chladno.
Million bells, 23.5.2010
Gabčo to bude krásy už si to dovedu představit, musím k nim píchnout ještě něco v kontrastní barvě. Je pravda, že teprve začínají rozkvétat.Zítra se juknu co nabízí v zahradě a dokoupím, ať je to pěkně barevné a bohaté.
Vlašské ořechy - nový recept, 23.5.2010 Obsahuje fotku
Já běžně ořechy zavařuji a nebo dám do mrazáku. Ale není problém je nasypat do sklenic zavíčkovat a sterilovat -chvíli jen aby chytla víčka. Sterilují se nasucho. a VYDRŽÍ VÁM VE SKLENICÍCH DLOUHO.
Pěstování rozmarýnu, 23.5.2010
Pomyslete kde tato bylinka má domov -vesměs v teplých krajích, tak tam se ji daří právě proto, že tam často neprší. Zasaďte ji a nechte to na přírodě, poze pokud by hodně dlouho bylo sucho, tak mírně zalijte.Hodně úspěchů.Nevzdávejte to.
Kdo pozná tento keř, 23.5.2010 Obsahuje fotku
Včera jsem vyfotila tento keř, moc mě zaujal, nikde jsem ho zatím neviděla, pozná ho někdo? Pomozte prosím určit jeho název. Děkuji.
Další diskuze:  313233  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika