|
Cesmína - Ilex aquifolium Aureovariagata- spálené a vykousané listy, 24.5.2010 Ty dirky by mohla způsobit vrtalka, ale ty spálené okraje to jakoby usychala.Vše obecně se tvrdí, že cesmíny netrpí na žádné škůdce. Tak opravdu nevím.Také jsem měla 2 cesmíny ale obě mi letos zmrzly. Moc mi to bylo líto, byly krásné. |
 |
Kde sehnat kameny na skalku, 24.5.2010 Moc se mi to líbí, povedlo se Vám to. |
 |
|
 |
Světlá místa v trávníku, 24.5.2010 Dnes jsem šla okolo zahrad, které byly včera sekány a zrovna tak jako na fotce to tam vypadalo, za pár dnů se to zazelená.Chodím denně okolo tak to vidím. |
 |
Kdo pozná tento keř, 24.5.2010 To moc děkuji, tak pojedu loupitaspoň větvičku. |
 |
Více kaktusů v jedné nádobě, 23.5.2010 Pane Jančo-Tak díky koupím místo misky malé květníčky a budou každý zvlášť. Díky za Vaše zkušenosti. |
 |
Zázraky v zahradě, 23.5.2010  Sluší jim to spolu, že? |
 |
Kdo pozná tento keř, 23.5.2010 díky za připomínku, netušila jsem toto zařazení, jelikož jsem ani keř neznala. |
 |
Světlá místa v trávníku, 23.5.2010 rompeg- zde jsem něco našla - Je možný, že jsou to místa kde byla větší vrstva sněhu a tak chvíli potrvá než se trávník zabarví stejně. Nebo jestli máš na zahradě psa můžou to být fleky vypálený od moče. - to jsou... celý příspěvek > |
 |
Kandík psí zub, 23.5.2010 dr- to je krása, moc pěkné, mohu jen koukat ,protože nemám žádný stín ani stromy pod kterými by se jim dařilo. |
 |
Kdo pozná tento keř, 23.5.2010 Marie moc děkuji, našla jsem to je to Tamaryšek malokvětý, je jich opravdu dost druhů. Ještě jednou díky.Dělal tam velkou parádu. |
 |
|
 |
Růže - zčervenaly listy, nekvete, 23.5.2010 A jiné roky měla listy zelené? Není to jen druhem růže, že má listy červené? Já tedy nemám ještě na růžích poupata a ani moc od jara nevyrostly-zatím, vždyť bylo stále dost chladno. |
 |
Million bells, 23.5.2010 Gabčo to bude krásy už si to dovedu představit, musím k nim píchnout ještě něco v kontrastní barvě. Je pravda, že teprve začínají rozkvétat.Zítra se juknu co nabízí v zahradě a dokoupím, ať je to pěkně barevné a bohaté. |
 |
Vlašské ořechy - nový recept, 23.5.2010  Já běžně ořechy zavařuji a nebo dám do mrazáku. Ale není problém je nasypat do sklenic zavíčkovat a sterilovat -chvíli jen aby chytla víčka. Sterilují se nasucho. a VYDRŽÍ VÁM VE SKLENICÍCH DLOUHO. |
 |
Pěstování rozmarýnu, 23.5.2010 Pomyslete kde tato bylinka má domov -vesměs v teplých krajích, tak tam se ji daří právě proto, že tam často neprší. Zasaďte ji a nechte to na přírodě, poze pokud by hodně dlouho bylo sucho, tak mírně zalijte.Hodně úspěchů.Nevzdávejte to. |
 |
Kdo pozná tento keř, 23.5.2010  Včera jsem vyfotila tento keř, moc mě zaujal, nikde jsem ho zatím neviděla, pozná ho někdo? Pomozte prosím určit jeho název. Děkuji. |
 |