|
Příspěvky uživatele - 126.125
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Brambořík - zahynul?, 25.5.2010 Ta zemina vypadá úplně vyčerpaná, zřejmě jste nepřihnojovala. Nevadí dosypejte nebo dejte do nového květináče a nové zeminy a udělejte jak jsem již radila.Zalít můžete nyní i horem, když bude pršet, tak bude taky pršet na něj. |  | Broskvoně - kadeřavost - rok 2010, 25.5.2010 Já bych ty listy otrhala, dělám to také, vyrostou nové nebojte se.Je to sice pracné, ale nejúčinější. |  |
|  | Žloutnutí listů u kroucené vrby, 25.5.2010 S tím si nelamte hlavu a že by měla moc vody-vrba?Je to normální ona prosychá, ale hned vyrůstají nové listy. Navíc ještě nemohla zakořenit.Tak proto.To opravdu nehrozí, že by měla moc vody. A doufám že jste si ji zasadil někam do rohu, kde nehrozí... celý příspěvek > |  | Kořeny kroucené vrby, 25.5.2010 Měli jsme u domu vrbu, vyrostla do takových rozměrů, že to bylo neúnosné a navíc prorůstala stále do kanalizace ,ucpala odpady, šílené, kdo to nezažil, neuvěří.Byla krásná, ale ty následky. Museli jsme vybagrovat celý odpad až do ulice- v... celý příspěvek > |  | Brambořík - zahynul?, 25.5.2010 Přisypte zem a máte-li možnost dejte ho nyní ven , někam spíš do stínu pod strom nebo někam, kam nnepraží celý den slunce, zalijte ho a o ostatní se postará příroda. Já zrovna včera vynášela ven na letnění 4 bramboříky.Tento jev je normální, co... celý příspěvek > |  | Anglické muškáty nenasadily na květ, 25.5.2010 Kupte si hnojivo na květ. /muškáty -květ / a uvidíte jak pokvetou já ho přidávám 2x týdně a mám to vyzkoušené, někdo přidává při každé zálivce. |  | Jak seříznout ibišek, 25.5.2010 Jasně počkejte až odkvete a pak ho pěkně seřízněte ať nemá vysoko rozvětvení. |  | Jak seříznout ibišek, 25.5.2010 Špičku výhonu nevyhazujte -udělejte si z něj sazeničku, cca 15-15cm dlouhou odstraňte poupata a aspoň 2 listy a dejte do vody nechte zakořenit /trvá to docela dlouho/pak zasadíteÚspěšně si je tak to množím. |  | Jak seříznout ibišek, 25.5.2010  Mám ibišky, pěkně rostou, když se mi zdá že jsou příliš vysoké a nemají tvar ostříhám je tak o 1/3,pěkně do tvaru, jaký požaduji. A on rychle obrazí a hodně nasadí na květy. Ten starý ustřihněte pod zlomenou částí -obrazí a rozkošatí se. Stejně by... celý příspěvek > |  | Mečíky ze semínek, 25.5.2010 Kamčo, žasnu jaká jsi zahradnice, ještě jsem neslyšela pěstovat mečíky ze semínek -jsem zvědavá jak to dopadne.Dej vědět.H |  |
|  | Skalka, 25.5.2010 Já nejsem také odborník, ale na skalku by se měly použít kameny stejného původu. Lépe to vypadá a je to přirozenější. Ale nic proti vkusu. Jen je to můj názor. |  | Komule, 24.5.2010 konvalinka- koupila jsem letos žlutou a fialovou, žlutá už mi kvete, filalová zatím různě košatí, ale nemá se na květ. U nás tomu říkají motýlovec. |  | Broskvoně - kadeřavost - rok 2010, 24.5.2010 Já mám nektarinku a 2x jsem ji stříkala a přesto vypukla kadeřavost, všechny listy co byly napadené jsem otrhala a jiný rok to pomohlo, narostly pěkné nové a i plody byly pěkné,. Jsem zvědavá co letošní počasí provede s úrodou. |  | Terasa ze zamkove dlazby - bily povlak, 24.5.2010 Jen se divím, že vám to z takové dlažby udělali, jistě věděli, že to nezmizí. Kdo s tím pracuje -musí mít zkušenosti. Je to jen lhostejnost lidí.Měli Vás na to upozornit. Fakt škoda práce a špatně to vypadá.Asi bych kontaktovala firmu co to... celý příspěvek > |  | Cesmína - Ilex aquifolium Aureovariagata- spálené a vykousané listy, 24.5.2010 Je krásná je jí škoda, zkusila bych ty napadené větvičky ostříhat.Třeba se ozve nějaký znalec, vyčkejte zatím. |  |
 |
|
|
|