|
Přesadit už rajčata ven nebo počkat?, 26.5.2010 To je neuvěřitelné v takových malých květináčích pěkné a tak brzy. |
 |
Žloutnutí listů u kroucené vrby, 26.5.2010 Nebojte obrazí a to je krátká doba, aby bylo vidět jak roste, jen až zakoření uvidíte co dokáže. Já ji na jaře píchnu do květináče když dělám velikonoční výzdobu se zlatým deštěm a oboje zakoření a roste. |
 |
|
 |
Množení skalníku, 26.5.2010  Mám skalník musím ho přistřihovat protože i do kůry by se zachytil a tvořil nové rostlinky. Je to nezmar, nyní krásně kvete. |
 |
Neznáte jméno kytičky?, 26.5.2010 Krásná sluníčková kytička-tu tedy neznám, nikde jsem ji zatím neviděla. |
 |
Houby v mulčovací kůře - odstranit ano či ne, 26.5.2010  Tak mi to nedalo a šla jsem zjistit jak jsem na tom s houbami, - byly tam -potvory vyklubaly se z kůry. Ještě jsem je neměla a to mám kůru kolik let.Každý rok ji přisypávám, copak je to za druh? Všechny jsem je zlikvidovala snažila jsem se i s... celý příspěvek > |
 |
Blednutie nových listov rajčín, 26.5.2010 Myslím, že se jedná o chlorozu.Prospělo by pohnojení dusíkatým hnojivem. |
 |
Molice, 25.5.2010  ano neboli plectrantus |
 |
Tůje cypřiš, 25.5.2010  Také zdravím |
 |
Zasazení kany, 25.5.2010 Já jsem zasadila kany do velkého květináče a už jsou tak 3týdny venku ale stále nic. Je to tím, že je chladno? Možná budu muset zjistit nehnijí-li po těch děštích. |
 |
Kořeny kroucené vrby, 25.5.2010 Pokud myslíte prorůst do kanalizace, no hlavně vrba -ta jde za vodou. |
 |
|
 |
Rybíz - nemoc?, 25.5.2010 pokud listy puchýřkují mohly by to být mšice, prohlédněte pořádně rostlinu. |
 |
Úplný amatérský začátek, 25.5.2010 A nějakou oporu, ne? |
 |
Okurky - nemoci nebo chladno?, 25.5.2010 Tak dejte semínka rovnou do země, nikdy jsem je nepředpěstovávala. 3semínka do hnízda a bylo to někdy vzešly všechny někdy ne.No nakonec -snad už se také oteplí, ne? |
 |
Anglické muškáty nenasadily na květ, 25.5.2010 Nejbohatěji kvetou anglické muškáty ve druhém a třetím roce, proto držíme nejdéle pětileté rostliny, starší nikoli. Vyjímku tvoří stromkové muškáty, jejich koruny kvetou bohatě.Určitě ale přihnojte na... celý příspěvek > |
 |
Molice, 25.5.2010 Moje rada Vás asi nepotěší, pokud se mi objeví na některé květině molice, letí okamžitě z domu. Protože se mohou ty mršky rozšířit na další květiny.Zbavit se jich je opravdu velice obtížné. Pokud nechcete ibišky vyhodit, razantně je ostříhejte a... celý příspěvek > |
 |