Příspěvky uživatele - 126.125

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Bylinkové recepty - meduňka, 3.7.2010
Meduňkové lístky otrhám propláchnu nasekám na drobno a přidávám do želé s kterým zalévám ovoce /získá to osvěžující chuť/ Dále je výborné nasekané lístky přidat do nápojů s ledem - v těchto vedrech to příjemně osvěží a dodá chuť citronu.
Identifikace rostliny, 3.7.2010 Obsahuje fotku
Myslím, že to bude tento Sapan, klidně ho vysaďte ven jedině mu to prospěje.Je to venkovní keř dorůstá velkých rozměrů,i když v našem klimatu asi tak rychle neporoste.
Co to je na listech?, 23.6.2010
Přesně tak, zkadeřené listy je třeba okamžitě otrhat, nyní už je na postřik pozdě./proti kadeřavosti/. Mšice postříkejte Fastem nebo pyrimorem -co budou v drogerii mít, hlavně ne zaslunečného počasí, ale to si přečtete v návodu.
Japonská vrba, 23.6.2010
Zkuste ji ostříhat na podzim a uvidíte, že touto dobou už by měla být pěkně obrostlá a růžové konce, stříhala jsem ji známé a divila jsem se předevčírem jak je krásná/ vybarvila se/.
Kočky v zahradě, 19.6.2010
Kočky nemají rádi mokré záhony, těm se vyhybají. Jinak rozhrabou co se dá.
Kniha o zahradničení, 19.6.2010
na netu je kniha Vše o zahradě -Váš zelený rádce za 314kč zadejte si to do vyhledavače a mrkněte na ni myslím, že by se Vám mohla líbit.
Pomozte určit nazev rostliny, 18.6.2010
Tak za to moc děkuji.Také mám druh aronu na zahrádce.Až nyní mě napadla spojitost.Sice mám jiný druh.Škoda přeškoda, že jsem nevěděla o těch semínkách, ale asi by u nás tak krásně nerostl.No každopádně je to z ruky, abych tam pro něj jela.
Pomozte určit nazev rostliny, 18.6.2010 Obsahuje fotku
Prosím, kdo zná tuto podivnou rostlinku.Je to foceno v Řecku.Nejprve jsem si myslela, že tam někdo zapíchl kukuřici, ale opodál rostly další rostlinky.
Usychající poupata muškátů, 30.5.2010
Z vlastní zkušenosti doporučuji tak měsíc po zasazení začít přihnojovat hnojivem na květ. Nebo si kupte hnojivové tyčinky. Poslední roky přidávám do zeminy, když sázím hnojivové granule, které se postarají o hnojení postupně. Ale stejně ještě... celý příspěvek >
Milionbels, 29.5.2010
Ulomené výhony nevyhazujte, dejte je do vody -pustí kořínky a zasadíte je potom. Tím, že se ulomily máte pravdu rozkošatí se.Ať vám dělají parádu.
Kruhy v louce - houba?, 28.5.2010
U nás v takových kruzích na trávě rostou žampiony, už po několik let.
Co je to za rostliny?, 28.5.2010
Já jsem na tom stejně -likviduji.
Jak rozmnožit tuto květinu?, 28.5.2010 Obsahuje fotku
Také jsem nevěděla název, zde mi poradili je to rožec plstnatý, je to neznar hrozně se šíří a zaroste vše cose dá. Stačí kousíček odkopnout a zastrčit do zeminy a roste. Určitě se Vám ujme a poroste.Buďte opatrná, prorůstá hrozně -šíří se rychle,... celý příspěvek >
Divná tráva s dlouhými podzemními oddenky, 28.5.2010
Určitě je to pýr, ten neřád se hrozně množí z maličkých vlásečnic které zůstanou při pletí v zemi.Jedině neunavným pletím se ho částěčně zbavíte.A to i tak dost těžko.
Pěstování jahod na hrůbcích, 28.5.2010
Nechte mezeru na projití cca na 2 stopy.
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika