Příspěvky uživatele - 126.125

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vyryté kosatce, 9.7.2010
Listy seřízněte asi na 15cm a nenechávejte je tak dlouho nezasazané.
Jak na mravence v domácnosti?, 9.7.2010
Dnes jsme s nimi také bojovali, najednou byli potvory v kuchyni, tak jsem je postříkala, no ale stříkejte si v kuchyni nějakej sajrajt, došla jsem koupit Biotoll-bílý práškový pudr. Manžel to nasypal v místě výskytů a podle zdí... uvidíme jestli se... celý příspěvek >
Žlutá/oranžová trvalka nebo letnička, kterou nezničí slimáci, 9.7.2010 Obsahuje fotku
Dávám za pravdu těm co doporučují denivky nebo krásnoočko, mě slimáci sežrali velké množství afrikánů a to jsem si myslela co jich letos budu mít /zakrslé, kopečkovité střední i vysoké/ zbylo jich pár, které jsem zachránila. /Krásnoočko a denivky... celý příspěvek >
Neznámý živočich, 7.7.2010 Obsahuje fotku
Zřejmě z toho bude toto-vážky milují vodu nad bazénem stále přelétavájí
Neznámé exotické ovoce, 4.7.2010
Ano je to ono- moc děkuji. Jackfruit to není.
Koupání pro ptáčky na zahradě, 4.7.2010
Zrovna předevčítem jsem si říkala, že i ptáčkům musí být vedro a mají žízeň. Vzala jsem mělkou misku/květináč/ ucpala otvor zabalila do mikrotenu a na dno vsypala oblázky, naplnila jsem vodou. To byste viděli jako měli ptáčci radost, když to... celý příspěvek >
Neznámé exotické ovoce, 4.7.2010 Obsahuje fotku
Prosím, kdo zná tento druh exotického ovoce?Všem děkuji za pomoc při jeho určení.
Cizokrajný živý plot - pomozte mi určit název, 3.7.2010
Tak super -děkuji, mám hroznou radost, ptala jsem se i delegáta a lidí v Řecku, ale název mi nikdo nedovedl říct. Tak si příší rok přivezu sazeničky. Hrozně se mi tento keř líbí.Už jsem našla i debatu na toto téma.
Sedmikrásky, 3.7.2010
Také je velice příjemná koupel s lístky z růží. Nasekejte je na drobno a dejte pod proud vody a napusťte si vanu a ponořte se do ní. Příjemný zážitek a dobrou chuť s uvedenými recepty.
Cizokrajný živý plot - pomozte mi určit název, 3.7.2010 Obsahuje fotku
Chci požádat všechny šikulky zde, již po kolikáté jsem v Řecku viděla tyto keře, jsou z nich živé ploty, či rostou samostatně jako keře v zahradách.ale bývají i velké jako stromy. Prosím o určení názvu keře.
Sedmikrásky, 3.7.2010
Recept: Kandované růžové lístky Postup přípravy Z květů růží opatrně otrháme jednotlivé okvětní lístky. V misce lehce rozšleháme bílek se studenou vodou, až směs začne mírně pěnit. Malý štěteček namáčíme v bílkové směsi a potíráme jím... celý příspěvek >
Sedmikrásky, 3.7.2010
Šťáva z plátků růží Suroviny: 300 g cukru, 200 g růžových plátků, 250 ml vody, 2,5 citrónu Postup: Pro přípravu se hodí nejlépe lístky z růže stolisté nebo šípkové. Plátky z růže jemně omyjeme pod tekoucí vodou, vložíme do misky,... celý příspěvek >
Sedmikrásky, 3.7.2010
Rada: Sedmikrásky trhat jenom na místech o kterých víme, že nebyly chemicky ošetřeny, netrhat je v parcích , kde volně běhají psi.Kdo chce ochutnat něco skutečně originálního, může objevit chuť květin.Květiny jako ozdoba byly už kdysi součástí... celý příspěvek >
Identifikace rostliny, 3.7.2010
Já nenapsala, že je mrazuvzdorný, ale myslela jsem to tak, že nyní by mu prospělo pěstování venku.Omlouvám se, brala jsem to tak, že kdo pěstuje keře které jsou dovezeny z teplých oblastí ví, že venku nepřezimují. Není problém pak rostlinu před... celý příspěvek >
Sedmikrásky, 3.7.2010
Myslím, že název by mohl být odvezen sedmikráska - kvete sedm měsíců /nejméně/ sedm měsíců krásná .
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika