Příspěvky uživatele - 126.125

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Listnac z Chorvatska - pozna ho nekdo?, 13.7.2010
Pittosporum tobira, česky slizoplod
Levandule, 13.7.2010 Obsahuje fotku
Také je stříhám hned pod květem a dám usušit a použiji do sáčků ve skříních -voní to krásně. Rostlinka zase obrazí.
Prosím o identifikaci trvalek, 13.7.2010
ta popínavka podle listů -nějaká fazole
Vyryté kosatce, 13.7.2010
Chtěla jsem ještě připomenout, že bršlice je plevel, kterého se jen tak nezbavíte. Nepomůže žádné uschnutí, jak se domníváte že necháte kosatce venku za země, že bršlice uschne. Kdepak -stačí maličký zbytek kořínku a bršlice znovu začne růst. Je... celý příspěvek >
Proč usychá palma?, 12.7.2010
Tto může být způsobeno, přelitím máte asi posit, že je vedro tak ji přeléváte a vodou z vodovodu-neodstátou.To palmám vadí. Natočte si vždy vodu den předem a teprve pak zalévejte. Ale ne často -palmě to nesvědčí.
Prosím o identifikaci trvalky, 12.7.2010
Postupně jak budou květy odkvétat je odstraňujte a prodloužíte tím její kvetení. Mě kvete celé léto. Na podzim ji sestříhnu cca 15cm nad zemí.
Které květiny slimákům nechutnají, 12.7.2010
Máte asi naprostou pravdu, že všude jim chutná něco jiného, mě zase žerou srdcovku, asi záleží kde květiny rostou v jakých podmínkách a to není nikdy stejné.
Poradíte někdo s růžemi?, 12.7.2010
Mám minirůžičky které ksem také vždy dostala nebo koupila a zasadila jsem je do záhonu, již několi let rostou a kvetou celé léto, vždy odkvetlé květy hned odstraňuji a stále májí nasezo na nové. Ostatním růžím také stříhám odkvetlé květy s dvěmi... celý příspěvek >
Které květiny slimákům nechutnají, 12.7.2010
Mě nežerou krásnoočka, netřesky a  rozchodníky.
Neznáme jméno, 12.7.2010
Já bych si dovolila tipnout na skalkový druh krásnoočka. Je jich moc druhů.
Kdo pozná kytku?, 11.7.2010
No doufám, že to bude ono - uvidíme co poradí ostatní.
Kdo pozná kytku?, 11.7.2010
č.1.je lokanka Clarkia amonea č. 2 by snad mohla být  Slezovka trojklanná
Mravenci v hlíně, 10.7.2010
Mě se osvědčil do záhonů prášek do pečiva. Pokud se vám podařilo nechat mravence za okny domu, zbývá podívat se na to, co vám provádějí na zahrádce. Jestli se vám mravenci zabydlují na záhonech, je čas zasáhnout. Nesnáší prášek do pečiva, a tak stačí... celý příspěvek >
Cuketa zahnívání plodů, 10.7.2010
Je šikovné natáhnou proti ptákům nad cuketami jemnou síť nebo i řídkou záclonu, ale na slimáky pomůže jedině je sbírat sbírat -nic jiného nebo dát gel proti slimákům.
Kdo pozná kytku?, 10.7.2010
Jedná se zřejmě o NEVADLEC-kohoutí hřeben, je více druhů
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika