|
Plazivka s barevnými listy, 26.7.2010  Koupila jsem si loni tuto plazivku a zapomněla jsem název.můžete mi pomoc ji identifikovat, děkuji všem. |
 |
Strom s krásnými květy, 25.7.2010 mockrát děkuji je to on. |
 |
|
 |
Jak a v čem sušíte ovoce? Sušení rajčat, solární sušárna, 25.7.2010  tak toto je výborná solární sušárna, myslím pokud budou ještě vedra i u nás by se to zadařilo |
 |
Prosím o identifikace trvalky, 25.7.2010 já si myslím liliochvostec |
 |
Strom s krásnými květy, 25.7.2010  kdo by věděl název tohoto stromu, marně pátrám po názvu-je z Řecka |
 |
Prosím o pomoc při identifikaci této rostliny, 25.7.2010 je to hoya, mám ji kvete mi růžově |
 |
Prosím o pomoc při určení plazivky, 25.7.2010 Moc děkuji Aptenie srdčitá -díííky. |
 |
Prosím o pomoc při určení plazivky, 25.7.2010  Pardon zapomněla jsem se přihlásit tak nyní vložím foto |
 |
Prosím o pomoc při určení plazivky, 25.7.2010 Kdo by mi poradil jméno této plazivky, roste hrozně rychle a kvete droboučkým květem.Děkuji za reakce. |
 |
Exotický keř - prosím o pomoc s jeho určením, 25.7.2010 Mnohokrát děkuji za rychlou reakci a určení -díky.H |
 |
|
 |
Exotický keř - prosím o pomoc s jeho určením, 25.7.2010  Kdo by mi pomohl určit název keře je z teplé Kréty -nevím zda roste i u nás.Zde jsou menší keříky, ale vyroste z něho i veliký keř. |
 |
Vie niekto čo mám v kvetináči, 24.7.2010 Já bych ji vyklepla z květníku rozdělila a rozsadila.I když tyto kytičky se snadno ujmou i když se odlomí kousek a zastrčí do půdy. Můžete vyzkoušet oba způsoby.Já když si nejsem jistá, tak to taky zkouším, Ale ten první je na 100%. |
 |
Vie niekto čo mám v kvetináči, 24.7.2010 hodně podobná je crassula_marnieriana |
 |
Vie niekto čo mám v kvetináči, 24.7.2010 mám doma hodně podobnou ne tak rozrostlou, myslím, že patří do tučnolistých. Pokud sem zaskočí p. Janča budeme vědět více. |
 |
Eustoma - čínská růže, 24.7.2010 Je více druhů , ale jsou i pokojové, teď jde to o, jaký máte druh. Pokud zahradní tak zde-
toto jsem našla stanoviště: slunné-polostín, půda zahradní, smíšená s přídavkem rašeliny
životnost: vytrvalý, ale v našich... celý příspěvek > |
 |