|
Založení trvalkového záhonu, 29.7.2010 Tak pokud chcete, aby Vám vyrostly květiny ze semínek -na folii vám nevyrostou, potřebují přeci zeminu, z čeho by žily? Já mám záhon -kde mám folii a na ní kůru, ale tam mám zasazené jen keříky a trvalky tím způsobem, že jsem udělala otvory do folie,... celý příspěvek > |
 |
Kruhy v louce - houba?, 28.7.2010 U nás na trávníku se také tvoří takové svěže zelené kruhy a na jejich obvodě rostou žampiony, nevím čím je to způsobeno- těch kruhů je víc a houby nikde jinde nerostou. Už je to po několik let za sebou. |
 |
|
 |
Svazenka vratičolistá, 28.7.2010 Jak vím je dobré sít ji postupně od dubna do června, aby vám postupně vykvétala.No nic nezkazíte když ji zasejete, zelené hnojení z ní bude určitě, záleží dost na počasí- jestli stihne vykvést. |
 |
Komule davidova, 28.7.2010  Komuli je dobré před zimou zastřihnout cca 20cm nad zemí a zakrýt chvojím. Na jaře obrazí. Mám také fialovou a i žlutou.Krásně lákají motýly-neříká se jim nadarmo motýlovec. |
 |
Recepty na cuketu, 28.7.2010 Cuketa plněná mletým masem a zapečená se sýrem
Cukety podélně rozpůlíme vydlabeme jadřince.V misce smícháme mleté maso s kořením /sůl, pepř, bazalku, nebo majoránku, česnek a cibuli nadrobno nasekanou/ 1vejce a pěkně smícháme a naplníme vydlabané... celý příspěvek > |
 |
Krásný strom, 27.7.2010 Tak moc děkuji šlo mi o tu RUJ vlasatou. |
 |
Dotaz na pěstování afrikánů, 27.7.2010 Není na vině špatná zemina? Také je třeba květiny pravidelně přihnojovat. |
 |
Krásný strom, 27.7.2010  V parku mě zaujal tento strom -nevíte jeho název.?Děkuji |
 |
Neznámá kytička, 27.7.2010 Děkuji, bude to přeci jen ono.Moc děkuji. |
 |
Plazivka s barevnými listy, 27.7.2010 Já ji tedy neuklízím ani ji nijak nepřikrývám, ona na jaře znovu obrazí. |
 |
|
 |
Nevím název pokojovky, 26.7.2010  prosím pomozte s určením pokojovky, děkuji |
 |
Neznámá kytička, 26.7.2010  moc mi to na rozrazil nepřipadá jak jsem se dívala nyní na net, zkusím ještě jednu fotku jestli to bude líp poznat |
 |
Neznámá kytička, 26.7.2010  Dneska jsem u známé na zahrádce vyfotila tuto kytičku, je cca 30cm vysoká -květy mi připomínají šuškardu, ale listy má jiné, marně hledám, co by to mohlo být -poradí někdo? |
 |
Mladý durman, co s ním?, 26.7.2010  Tak mě hned na maličkém začaly narůstat květy.Již jsem ho musela během 2 měsíců potřetí přesadit a nyní má tolik poupat stále kvete.Chce opravdu hodně vody aby stála v podmisce voda.Vidíte sama ,jak mu svědčí přesazení stále narůstá a má víc a ví... celý příspěvek > |
 |
Plazivka s barevnými listy, 26.7.2010 Moc děkuji -ano je to touleň srdčitá/česky/ nemohla jsem si vzpomenout |
 |