Příspěvky uživatele - 126.125

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Založení trvalkového záhonu, 29.7.2010
Tak pokud chcete, aby Vám vyrostly květiny ze semínek -na folii vám nevyrostou, potřebují přeci zeminu, z čeho by žily? Já mám záhon -kde mám folii a na ní kůru, ale tam mám zasazené jen keříky a trvalky tím způsobem, že jsem udělala otvory do folie,... celý příspěvek >
Kruhy v louce - houba?, 28.7.2010
U nás na trávníku se také tvoří takové svěže zelené kruhy a na jejich obvodě rostou žampiony, nevím čím je to způsobeno- těch kruhů je víc a houby nikde jinde nerostou. Už je to po několik let za sebou.
Svazenka vratičolistá, 28.7.2010
Jak vím je dobré sít ji postupně od dubna do června, aby vám postupně vykvétala.No nic nezkazíte když ji zasejete, zelené hnojení z ní bude určitě, záleží dost na počasí- jestli stihne vykvést.
Komule davidova, 28.7.2010 Obsahuje fotku
Komuli je dobré před zimou zastřihnout cca 20cm nad zemí a zakrýt chvojím. Na jaře obrazí. Mám také fialovou a i žlutou.Krásně  lákají motýly-neříká se jim nadarmo motýlovec.
Recepty na cuketu, 28.7.2010
Cuketa plněná mletým masem a zapečená se sýrem Cukety podélně rozpůlíme vydlabeme jadřince.V misce smícháme mleté maso s kořením /sůl, pepř, bazalku, nebo majoránku, česnek a cibuli nadrobno nasekanou/ 1vejce a pěkně smícháme a naplníme vydlabané... celý příspěvek >
Krásný strom, 27.7.2010
Tak moc děkuji šlo mi o tu RUJ vlasatou.
Dotaz na pěstování afrikánů, 27.7.2010
Není na vině špatná zemina? Také je třeba květiny pravidelně přihnojovat.
Krásný strom, 27.7.2010 Obsahuje fotku
V parku mě zaujal tento strom -nevíte jeho název.?Děkuji
Neznámá kytička, 27.7.2010
Děkuji, bude to přeci jen ono.Moc děkuji.
Plazivka s barevnými listy, 27.7.2010
Já ji tedy neuklízím ani ji nijak nepřikrývám, ona na jaře znovu obrazí.
Nevím název pokojovky, 26.7.2010 Obsahuje fotku
prosím pomozte s určením pokojovky, děkuji
Neznámá kytička, 26.7.2010 Obsahuje fotku
moc mi to na rozrazil nepřipadá jak jsem se dívala nyní na net, zkusím ještě jednu fotku jestli to bude líp poznat
Neznámá kytička, 26.7.2010 Obsahuje fotku
Dneska jsem u známé na zahrádce vyfotila tuto kytičku, je cca 30cm vysoká -květy mi připomínají šuškardu, ale listy má jiné, marně hledám, co by to mohlo být -poradí někdo?
Mladý durman, co s ním?, 26.7.2010 Obsahuje fotku
Tak mě hned na maličkém začaly narůstat květy.Již jsem ho musela během 2 měsíců potřetí přesadit a nyní má tolik poupat stále kvete.Chce opravdu hodně vody aby stála v podmisce voda.Vidíte sama ,jak mu svědčí přesazení stále narůstá a má víc a ví... celý příspěvek >
Plazivka s barevnými listy, 26.7.2010
Moc děkuji -ano je to touleň srdčitá/česky/ nemohla jsem si vzpomenout
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika