Příspěvky uživatele - 52.92

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
10 letá sekačka s BaS - kolísání otáček, 31.5.2012
Pokuď na motoru sekačky nebyla v minulosti měněna membrána která je mezi karburátorem a pal. nádrží tak by měl byt problém v tomto, samozřejmě při výměně vyčistit karburátor a pal. nádrž a kontrola pružin na regulátoru, dále vyčištění vzd. filtru a... celý příspěvek >
Uhnívání malých dýní Hokkaido, 29.7.2011
Dobrý den, letos jsem si vypěstovala semínka a dala 3 sazeničky na různá místa na své zahradě. Všechny mi postupem času odešly. 1 sazeničku jsem dala ale i na zahradu k rodičům do kompostu a tam roste jako zběsilá a nyní (červenec) jsme už 2... celý příspěvek >
Habr, 5.9.2010
Dobrý den může mi někdo poradit co mám dělat, mám živý plot z habrů.Po nějakém čase dojde ke zhnědnutí listů a jejich opadání pak stromek znova obroste.Mají nějakou nemoc nebo jestli jím chybí nějaké živiny. Podotýkám že byli přesazeni a dochází k... celý příspěvek >
Vytápění skleníku, 5.2.2008
Dobrý den,  já mám ve skleníku kotel Slokov a jsem s ním naprosto spokojen. Spálím v něm vše ze zahrady. Elektřina je moc drahá.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika