Příspěvky uživatele - 24.231

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
České odrůdy třešní, 5.9.2010
Ochranu je nejlépe možné provádět na základě signalizace, ke které se používají speciální žluté lepové desky sférického tvaru nebo pomocí speciálních signalizačních klícek.  Tohle jsem našel v receptáři prima nápadů. Myslíte že to funguje??
České odrůdy třešní, 5.9.2010
Jde nějak třešně ochránit před vrtulí třešňovou a neznáte nějakou dobrou literaturu o ovocných stromech?
České odrůdy třešní, 4.9.2010
Není tato odrůda červiva?
České odrůdy třešní, 4.9.2010
Dobrý den, prosím Vás nevíte jaké české odrůdy jsou u nás na trhu?? Popřípadě jaké zkušenosti s nimi máte??
Jakou třešeň, 3.9.2010
Zdravím, rád bych si na zahrádku vysadil třešeň. Moc se nevyznám v odrůdách třešní, tak bych se vás rád zeptal, kterou odrůdu byste mi mohli doporučit. Moc bych stál o určitou odrůdu, ale nevím jak se jmenuje. Pokusím se vám ji popsat. Jako malý jsem... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika