Příspěvky uživatele - 44.31

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Křovinořez Partner B 310, 21.8.2010
Dotaz byl sice na motor, co bych udělal jsem Vám popsal. Ty kroužky bych nechal až po ověření jiných příčin a vyčištění/ seřízení/ zjištění stavu karburátoru.
Dvoumontáž Vari, 17.8.2010
Je to špatně vidět, ale z obou stran je 6 ti hran. Kola jsem sestavil, jak byla. Pneu jsem nesundával a neotáčel na stejný směr vzorku, neboť kola občas vyměním na nápravě.
Dvoumontáž Vari, 17.8.2010 Obsahuje fotku
Tak jsem to udělal já a není to podmínka. Jen to bylo snadné. Díl, který chcete vědět, stačí zajít do prodejny a oni Vám jej prodají. Je to náboj AKY viz. obr. Já jsem náboje 1+1 ks na každou stranu opatřil navařenými podložkami, které jsou... celý příspěvek >
Motorová pila Oleo-mac, 16.8.2010
Toto je více odpověď těm, kteří si i po tak dlouhé době pořád myslí, že Dolmar, Solo jsou pily/značky pouze pro chalupáře a do lesa patří jen ty, které si někdo kdysi vybral, bez ohledu na objektivní posouzení jiných nabídek. Jestli máte chuť můžete... celý příspěvek >
Sekačka Alko Silver 470 BRV Premium, 13.8.2010
Já bych dokončil sezónu na prvním oleji, pokud to nebude zásadní rozdíl v počtu hodin provozu a před uskladněním bych vyměnil olej v teplém stavu a buď spotřeboval benzín až se motor zastaví, nebo použil stabilizátor paliva. Ale je jednodušší... celý příspěvek >
Zhasínání křovinořezu Dolmar MS30-U ihned po startu, 13.8.2010
Zašroubujete opatrně obě trysky na doraz. Potom vyšroubujete H o 1 otáčku, L o 1 1/8 otáčky. Nastartujete a podle stavu chodu motoru přidáte na volnoběhu, nebo doladíte L, pokud je to nutné vzhledem ke značně kolísavému chodu motoru, vzhledem k... celý příspěvek >
Aditiva do mazacích olejů, 8.8.2010
To je staré, jako odpůrci aditiv. Ale netvrdím, že každé funguje. To, které používám ano, ale pravdou je, že v ideálních podmínkách žádný motor nepotřebuje aditiva, stačí jen zajistit ideální podmínky chodu motorů. Já to stále nedokážu, něco... celý příspěvek >
Způsob čištění molitanového vzduchového filtru v křovinořezu, 31.7.2010
Molitanové filtry se na výkonných profi strojích nevyskytují a jsou tam většinou nylonové, nebo kombinace. Molitanový filtr je vyhovující na menší objemy a stroje, které jsou určeny na občasné používání. Je fakt, že v lese jsem viděl sečení trávy... celý příspěvek >
Pilu OM nebo HQ?, 31.7.2010
Nevím, jak to porovnáváte, ale H 371XP = Jonsered 2071, H 372XP = Jonsered 2171. Je spousta majitelů H 372XP, kteří jsou spokojeni a nekoupili by J 2171. Přitom je to jen o názvu, designu a barvě. Přesto se obecně jedná o kvalitní pily, které ale... celý příspěvek >
Pilu OM nebo HQ?, 30.7.2010
V jediném s Vámi souhlasím a to v tom, že Jonsered je dvojče HQ. V tom podstatném i s chlupama, ale navíc v jiné barvě, jiných krytech a s jinou přední rukojetí, která každému nesedne. Co je ale důležité je to, že p. si např. profi H 353 do svého... celý příspěvek >
Způsob čištění molitanového vzduchového filtru v křovinořezu, 30.7.2010
Jen doplnění na Váš dotaz. Pokud ponecháte hodně oleje v molitanu, tak se zpočátku bude více kouřit z motoru, než se stav ustálí - přebytečný olej už nebude nasáván motorem. Jinak jste to pochopil správně, což není zanedbatelné a je to pro celkovou... celý příspěvek >
Způsob čištění molitanového vzduchového filtru v křovinořezu, 30.7.2010
Rozhodně to není bezvýznamné, pokud je použití "nějaký" molitan, který je právě po ruce. Kdysi jsem používal Homelitku, kde byl molitanový filtr a když jsem kupoval nový, zrovna se tam prodejce snažil vysvětlit nějakému p., že molitan musí mít určitý... celý příspěvek >
Zadřená ložiska v křoviňáku, 29.7.2010
Nevím, jak ten kočkopes vzniká, ale na obalu je made in Italy. Proč došlo k závadě bych si vysvětloval takto : zpočátku jste uvedl, že dostal zabrat, tedy v době záběhu, nyní se poškodila ložiska na ojnici. Ten začátek je běžný, většinou každá mašina... celý příspěvek >
Pilu OM nebo HQ?, 28.7.2010
Je to téměř 1 kg. Zkuste si dát na ruce 1 kg a zvedejte jej v poloze mírně nakloněné, tak jak řežete s pilou a to dělejte 1 hod, což je podprůměr doby, než dojde nádržka benzínu a potom napište jestli se to pozná. Jestli tak lpíte na blízkém servisu,... celý příspěvek >
Pilu OM nebo HQ?, 28.7.2010
Na Vaše požadavky stačí, jak jste uvedl slabší pila. Potom jste to přehodnotil a z jednoho extrému jste přešel do druhého extrému. Na co Vám bude téměř 6 kg pila sice s výkonem, který je obdivuhodný, ale na který zapomenete po 2 vyřezané nádržce při... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika