|
Příspěvky uživatele - 3.199
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Živý plot z břečťanu, 12.4.2012 Mezi dvory je zeď, která je sousedova. Je poměrně nevzhledná a jak to bývá, sousedovi je to jedno. Tak jsem ji očistil a natřel mrazuvzdorným lepidlem, které jsem naředil do koncentrace fasádní barvy. Vypadá to mnohem líp a nedrolí se. Je vysoká 180... celý příspěvek > |  | Malé zahradní jezírko 2 x 1,5 m, 4.4.2012  Pohled z pergoly, vlevo jezírko, uprostřed vodopád, vpravo krb... |  |
|  | Malé zahradní jezírko 2 x 1,5 m, 4.4.2012  Tak nějak to vypadá v akci... |  | Malé zahradní jezírko 2 x 1,5 m, 4.4.2012  Vykutal jsem cosi do skály, vymazal lepidlem, napenetroval, voda se neztrácí. Nerezový rošt, na něj kameny. Ryby nevíří dno. Ponorný filtr s UV lampou a čerpadlo honí vodu na vodopád, stéká kolem podpěrného sloupu zpět. |  | Chřadnoucí Cypriš, 1.9.2010 Ještě bych se chtěl zeptat jakým hnojivem bych měl cypřiš hnojit nebo čím ho ted hnojit at se co nejdřív zpraví?.. Každý rok mu na jaře dávám hořkou sůl.. Děkuji.. |  | Chřadnoucí Cypriš, 1.9.2010 Cypřiš přesadím hned jak budu mít čas, tak doufám že o víkendu se mi to podaří:-) Doufám že to bude doopravdy tím a že se bude cypřiši jen dařit.. děkuji za rady.. |  | Chřadnoucí Cypriš, 1.9.2010 Já ty šišky z toho cypřiše otrhal protože tou váhou se ty větve pozohýbaly.. Tak nevím jestli jsem udělal dobře nebo ne.. |  |
 |
|
|
|