|
Příspěvky uživatele - 26.42
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Catalpa, 9.6.2011 Dobrý den, mám prosbu, chtěla bych si tento nádherný strom koupit do zahrady, ale nevim aby v naší oblasti nezmrzl. Jedná se o oblast Českého ráje - Sobotka. Chtěla bych ji dát na jižní stranu, od severu by byla chráněna domem. A ještě bych... celý příspěvek > |  | Mravenci v květináčích, 16.5.2011 Dobrý den,
zkuste dát do blízkosti květináčů Mravenčí bufet Loxiran.Je to plastová krabička s průhledným víčkem, nalije se do ní taková modrá voda a dá do největší oblasti výskytu. s manželem jsme pozorovali celé zástupy mravenců jak se snažili... celý příspěvek > |  |
|  | Mravenci v bytě, 16.5.2011 Dobrý den paní Ivo a ostatní,
na zahradě máme mravenců spoustu. Nevadí mi, dokud nenosí mšice na stromy a dokud mi nelezou do baráku. Letos se nám začali stěhovat do baráku. Každý den několikrát denně jsem je vysávala vysavačem stříkala octem,... celý příspěvek > |  | Velké, 14.4.2011 Dobrý den Gabčo,
ty truhlíky jsou nádherné. Přesně takové s mřížkou sháním. Můžete mi prosím sem na net napsat adresu, kde je sestra pořídila a kolik stály? Díky moc za ochotu. Diana |  | Stihl 044C, 14.12.2010 Dobrý večer,
pilu mám už cca 11 let a ročně se s ní nadělá cca 100-150 metrů (ne jen na metry, ale i na polena). Každý rok, po sezóně jde do servisu na seřízení (drobná položka). S pilou jsem naprosto spokojen - nikdy jsme s ní neměli jakýkoliv... celý příspěvek > |  | Mladé jabloně, 9.11.2010 Děkuji za příspěvek. A mám tomu rozumět, to jsou vše pozdní jablka? Jarda. |  | Mnohonožky ve skleníku, 9.11.2010 Mám skleník, dá se říct, zamořený mnohonožkou, prosím o nějakou radu. Na jaře silný výskyt na podzim poněkud útlum. Zeminu jsem loni vyházel venku zmrzla, v lednu jsem pracně oddělil kus na výsev semínek a ejhle oni mršky v teple ožily. Zatím jsem... celý příspěvek > |  | Mladé jabloně, 9.11.2010 Chtěl bych požádat o radu. Začínám s deseti stromky. Odborně (alespoň doufám) byly zastřižené poté jsem je zasadil, loni na podzim, do dobře připravených vyvětraných děr (dle návodu z fóra). Přezimování bylo dobré. Květy jsem dle rad otrhal, aby... celý příspěvek > |  | Cuketa ve skleníku, 5.10.2010 Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, jestli má někdo zkušenosti s pěstováním cuket v nevytápěném skleníku. Děkuji Rakušan |  | Úplný amatérský začátek, 30.8.2010 přeji pěkný i když tady u nás na mladoboleslavsku uplakaný den.. to počasí mě pěkně ničí, ničí i révu, už mám na listech náznaky plísně
vezmu to popořadě: jak píše p. Wimpi a uhodl to, od jarního vyzazení révy důsledně vylamuji fazochy, aby se mi... celý příspěvek > |  |
|  |
 |
|
|
|