|
Příspěvky uživatele - 126.36
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nově zasazený Goldstar, 9.9.2010  Dobrý den všem,
jedná se o to, že sotva jsme naši jabluňku (Goldstar, kontejnerovaná, podnož M9) zasadili podle návodu, jehož se mi dostalo, tak začalo pršet a pršelo alespoň další 3 dny... a listy začly jaksi podivně hnědnout. Sice se nám některé... celý příspěvek > |  | Úplný začátečník - první strom Goldstar, 27.8.2010 Dobrý den všem!
Podařilo se mi stromek zasadit již v pondělí, snažila jsem se podle Vašich rad, nicméně od pondělka dost prší a přítel, jehož rodině zahrada patří, chodí naši jabloň kontrolovat a dnes mi psal, že listy začly jaksi hnědnout.
Musím... celý příspěvek > |  |
|  | Úplný začátečník - první strom Goldstar, 21.8.2010 Děkuju, opravdu si Vašich rad moc vážím, jsou to pro mě přímo informace k nezaplacení! A jsem vážně moc ráda, že se tu najde tolik lidí, kteří jsou mi ochotní poradit a tím hodně pomoct! A já tak budu moci pomoct té své jabloni a snad se budu moct i... celý příspěvek > |  | Úplný začátečník - první strom Goldstar, 20.8.2010 výborně!!! konečně slovo do pranice!!! děkuju mockrát a ten metr rozhodně zabezpečím :) a hloubku zasazení si taky ohlídám! jsem sice začátečník, ale opravdu nadšený! takže ještě jednou všem moc děkuji za rady!!! |  | Úplný začátečník - první strom Goldstar, 20.8.2010 teď je stejně vysoký jako já - 180 cm, možná o facku víc, co tedy doporučujete udělat, aby mi rostl lépe? zasadit ho hlouběji i s tím roubem, aby se uchytila přímo odrůda, jak mi už radil pán? navíc si nejsem jistá tím, co považujete za trávník?? na... celý příspěvek > |  | Úplný začátečník - první strom Goldstar, 20.8.2010 Co myslíte normální velikostí? Paní ve školce mi řekla, že nemám čekat velký strom, spíš střední, což mi nijak nevadí, ale úplně malý bych určitě nechtěla. A tím zasazením hlouběji myslíte tedy zasadit i to roubované místo? |  | Úplný začátečník - první strom Goldstar, 20.8.2010 Děkuju!!! a ať Vám vydrží!!! |  | Úplný začátečník - první strom Goldstar, 20.8.2010 Dobrý den všem,
snažila jsem se asi dvě hodiny najít různé rady, které bych mohla využít jako naprostý pěstitel začátečník - dnes jsem si koupila jablůňku Goldstar, na podnoži M9, ačkoliv mi to nic moc neříká. Je zasazená v květináči, tedy asi... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|