|
Příspěvky uživatele - 119.34
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak prostříhat kanadskou borůvku?, 15.9.2011 Tyto keře už docela kvalitně rodí třetím rokem, jen nevím či ty mladé výhony neodstranit. |  | Pochlubte se svými altány, 11.9.2011  Taky přidám náš altán třeba pro inspiraci. |  |
|  | Jak prostříhat kanadskou borůvku?, 11.9.2011  Prosím o radu jak prostříhat a kdy, kanadskou borůvku, jedná se mě hlavně o ty mladé výhonky co nějak moc začaly rašit. |  | Nápad k osazení jahod, 6.4.2011 Ještě bych se dovolil s vámi poradit, jaký druh jahod byste použili a kdy vysadit? |  | Nápad k osazení jahod, 6.4.2011 Tak jsem se do toho pustil budu průběžně podávat informace. |  | Grilování na kameni, 15.10.2010 Taktéž, jsem pořídil žulovou černou desku a můžu říct, že grilování na ní je velmi praktické a pohodlné, nicméně mám dojem, že už v podstatě negrilujeme ale pečeme jako doma na pánvi, proto se neubráním a častokrát se vracím ke klasice, dřevěné uhlí... celý příspěvek > |  | Nápad k osazení jahod, 11.10.2010 Chtěl bych se s vámi poradit, napadlo mě pěstovat jahody v takové plastové rouře o průměru asi 70 cm a výšce kolem 1,7m.Jde o trubku která se používá na kanalizace.Do ní bych vytrvořil celoplošně díry o průměru asi 5 cm ca 40-50děr.Středem té roury... celý příspěvek > |  | Pochlubte se svými altány, 26.8.2010 Moc pěkný krb, moc,prosím mohl by jste sem dát více detailních fotek? |  |
 |
|
|
|