Příspěvky uživatele - 119.34

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak prostříhat kanadskou borůvku?, 15.9.2011
Tyto keře už docela kvalitně rodí třetím rokem, jen nevím či ty mladé výhony neodstranit.
Pochlubte se svými altány, 11.9.2011 Obsahuje fotku
Taky přidám náš altán třeba pro inspiraci.
Jak prostříhat kanadskou borůvku?, 11.9.2011 Obsahuje fotku
Prosím o radu jak prostříhat a kdy, kanadskou borůvku, jedná se mě hlavně o ty mladé výhonky co nějak moc začaly rašit.
Nápad k osazení jahod, 6.4.2011
Ještě bych se dovolil s vámi poradit, jaký druh jahod byste použili a kdy vysadit?
Nápad k osazení jahod, 6.4.2011
Tak jsem se do toho pustil budu průběžně podávat informace.
Grilování na kameni, 15.10.2010
Taktéž, jsem pořídil žulovou černou desku a můžu říct, že grilování na ní je velmi praktické a pohodlné, nicméně mám dojem, že už v podstatě negrilujeme ale pečeme jako doma na pánvi, proto se neubráním a častokrát se vracím ke klasice, dřevěné uhlí... celý příspěvek >
Nápad k osazení jahod, 11.10.2010
Chtěl bych se s vámi poradit, napadlo mě pěstovat jahody v takové plastové rouře o průměru asi 70 cm a výšce kolem 1,7m.Jde o trubku která se používá na kanalizace.Do ní bych vytrvořil celoplošně díry o průměru asi 5 cm ca 40-50děr.Středem té roury... celý příspěvek >
Pochlubte se svými altány, 26.8.2010
Moc pěkný krb, moc,prosím mohl by jste sem dát více detailních fotek?
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika