|
Příspěvky uživatele - 70.100
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zimolez nebo kanadská borůvka?, 7.10.2010 To první by mohl být muchovník (Amelanchier). To druhé vypadá jako zimolez. Kanadská borůvka není ani jedno. |  | Přidáváte do oleje Metaltec 1, 7.10.2010 Platit pojišťovně jsou taky vyhozené peníze. |  |
|  | Jak poznám letní/zmní pór?, 5.10.2010 Pak bude spíše letní. Letní, alespoň u mne je více vytáhlý. Zimní kompaktnější a nižší, s tmavou barvou. |  | Přesazení hyacintu, 1.10.2010 Čímkoliv, hlavně se to musí provádět brzy zjara, či spíše na podzim aby živiny zjara byly přístupné při zakládání poupat. |  | Rýč, 29.9.2010 ale nedalo se zvyknout na to, že na rýč tlačím nohou pod určitým úhlem a rýč do země díky svému zakřivení zajíždí pod úhlem jiným....
Souhlasím s Vámi. Už kdysi jsem tu napsal, že na rýči se toho nedá moc vymyslet. Základ je rovný, jakmile to... celý příspěvek > |  | Vysokokmen do vyšší polohy, 23.9.2010 Zdravím vespolek.
Angold jsem nikde poblíž nesehnal, mám zamluvenou Anetu. Prosím pěstitele o zkušenost, krátký popis. V jediném popise, který jsem našel, je uvedena trvanlivost do ledna, což se mi zdá u zimního jabka málo. |  | Třešen - skvrny na listech, 20.9.2010 Když se v srpnu, září zbarví listy na třešních podobným způsobem, nikdy mne nenapadlo kolem stromů pobíhat s postřikovačem - i proto, že do špiček koruny bych potřeboval 6timetrovou tyč a postřikovač na motor. Takže moje třešně chudinky prosperují a... celý příspěvek > |  | Krystal - rada, 20.9.2010 Réva v květináči je špatné řešení. Výsadbou do volné půdy by Vám včechny popisované problémy odpadly. |  | Trvanlivé jmenovky s odrůdami, 20.9.2010 Když už jsme u těch primitivních způsobů, dá se použít štítek z hliníkového plechu a do něj písmena buď vyrýt rýsovací jehlou, nebo "vyťukat" důlčíkem na tvrdé podložce. Používám staré duralové žaluzie. |  | Třešen - skvrny na listech, 20.9.2010 Ta choroba se jmenuje podzim a šíří se každoročně pravidelně, po skončení léta. Ještě tip: Běžné listnaté stromy v našich zeměpisných šířkách na podzim shazují listy, všiml jste si? |  |
|  | Co kdyz cibuloviny zacnou rust na podzim?, 20.9.2010 Teď potřebují chladno, aby nerašily. Že naraší o kousek, to nevadí. Je třeba do země, pokud je dáte do květníku, musí být v chladu, pak je můžetye přesadit na místo. |  | Kompoty, 17.9.2010 S povidly máte pravdu, když vyschnou, dají se jíst nakrájená ztuhlá. Dlouho vydrží také marmeláda, ale stejně se z ní stane sladká ovocná kaše bez chuti. Nejlepší je čerstvá. |  | Muškatelka a krvavka, 16.9.2010 Utrhnout krátce před konzumní zralostí a nechat dozrát. Muškatelka se nesmí podtrhnout příliš brzy, je jak kámen. Naopak, utržená v konzumní zralosti se musí sníst ihned, jinak za dva tři dny hniličatí. |  | Muškatelka a krvavka, 16.9.2010 Žádná letní hruška nemá dlouhou skladovatelnost. |  | Co s listopadkami přes zimu?, 15.9.2010 Když přemrznou, odstříhám výhony, nechám tak 15 cm klacíky, vyrýpnu a založím ve skleníku. Brzy zjara zase sázím na stanoviště. Chryzantémy jsou trochu pošetilé kytky, některá drží několik i tuhých zim a pak v mírné odejde. |  |
 |
|
|
|