Příspěvky uživatele - 96.250

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kočky v zahradě, 26.8.2010
A ještě jsem zapoměl na likvidaci ryb v jezítku. Dcera bydlí na stejné ulici a sežraly jim jesetera a zlatého jelce. A mně loví zlaté karasy. A takový jeseter stojí i 250 kč.
Kočky v zahradě, 26.8.2010
Kočky jsou fakt velký problém. Sousedi si pořídili 2. Ničí mí kivi, z jara oseté záhony rozhrabou a míchat si hlínu s pískem to je horor. Moji sousedi ale kočky milují. Ráno je vypustí ven a večer je zavolají domů. A vůbec jim nevadí jaké škody a... celý příspěvek >
Do jaké hloubky vložit vodní hyacint v plastovém jezírku, 23.8.2010
Vodní hyacint pěstuji možná dvacet let a pravidelně kvete. Podmínka je právě v té hloubce. Eichhornia dobře roste v každých letních podmínkách. Venku je mám od půli května až do mrazů. Aby kvetla, pořebuje mnoho živin, proto je sázím do mělkých míst,... celý příspěvek >
Leknín ze semínka, 23.8.2010
Lekníny mi semena netvoří, pouze minileknín bílý - Nymphea pygmea dáva semena pravidelně. Letos jich mám již 90 a na jaro budu vysévat. Semena uchovávám v děrované nádobce u přezimujících lekníni. Na jaře vysévám semena do nádobky - možno i ve... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika