|
Příspěvky uživatele - 163.164
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zničí dnešní počasí úrodu?, 4.5.2011 Ahoj všichni.
Jsem taky začátečník. Sypu si popel na hlavu a taky už nikdy nedám nic do země před 15.5. (jak píše kolega). Ale chci se zeptat. I sadbu, kterou jsem koupila a dala do skleníku, jelikož jsem si myslela, že je brzy a hlásili mrazíky,... celý příspěvek > |  | Jakou ostružinu a malinu?, 24.8.2010 Dobrý den.
Prosím můžete mi poradit jak stříhat maliníky? Nemám s tím zkušenost. Mají se na podzim odstříhat ty mladé odnože nebo naopak ty staré dát pryč? Nebo až na jaře?
Děkuji za radu. |  |
|  | Maliny neplodí, 24.8.2010 Moc Vám děkuji za radu. Tak to mám chápat tak, že jeden byl dvouletý a proto rodil a tento černý je asi mladý. Tak počkám.
Děkuji |  | Maliny neplodí, 18.8.2010 Ahoj všichni.
Prosím o radu. Koupila jsem si letos dvoje maliny. jedny žluté a druhé černé. Ty žluté rodily jako steklé. Tolik malin na tak malém proutku bylo až k neuvěření. o to více mě mrzí, že černá malina neměla ani jedem plod. Můžete mi někdo... celý příspěvek > |  |
|
|
|