Příspěvky uživatele - 61.15

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Barva listů leknínu, 6.7.2010
Dobrý den, máte opravdu nádherné jezírko, jen jsem se chtěl zeptat, v jaké hloubce vám rostou lekníny. Já jsem je zatím dával vždycky do hloubky cca. 70cm a nikdy mě nenapadlo, že bych je mohl dát i do mělké zóny, což tedy na vaší fotografii vypadá... celý příspěvek >
Skimmer F540, 3.7.2010
Děkuji, tak trošku jsem se obával, že to napíšeteJe mi jasné, že při dnešních cenách jsou tři tisíce na zakoupení kvalitniho výrobku asi opravdu málo. Vím, že se to tady v diskuzích už určitě probíralo, nicméně, kdyby měl někdo nápad jak vyrobit výše... celý příspěvek >
Skimmer F540, 2.7.2010
Děkuji za fundovanou odpověď. Mohl by jste mi prosím poradit zda je možné někde na trhu sehnat skimmer, kerý by zvládl posbírat listí z hladiny nádrže o velikosti cca. 25m2 a objemu 18m3, který by byl za přijatelnou cenu 2-3.000kč? Děkuji L.
Skimmer F540, 1.7.2010
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli někdo nemáte zkušenost se skimmerem F540 od firmy Heissner. Výrobek prodávají v OBI za cenu 2400kč. Prodavačka mi tam moc neporadila a na přibaleném letáku jsou v podstatě jen informace o příkonu 40W, průtoku... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika