Příspěvky uživatele - 224.74

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Partner Colibri IIS údržba, 22.8.2010
Mazání hlavy, tedy jen kápnutí za pětihrannou upevňující matku jsem se dočetla v diskuzi o vyžínači. Zatím jsem měla namíchánu směs 1:40,  další sekání bude s novým olejem a v poměru 1:50. To kouření mohlo zavinit moje neodborné doplňování... celý příspěvek >
Partner Colibri IIS údržba, 21.8.2010
Tak Vaši radu si beru k srdci - olej změním. Dnes jsem KOLIBŘÍKA trochu ví c prohnala, s přestávkami jsem nakonec spotřebovala 4 nádržky. Jel dobře, trochu čmudil při nejvyšších obrátkách.  Hlavně že nedrnčí a nevibruje. Ale bude to chtít... celý příspěvek >
Partner Colibri IIS údržba, 20.8.2010
V návodu píší kvalitní olej, moje chyba, budu muset navštívit asi přímo prodejnu Husqvarny. Ten nákup přes internet nebyl asi v tomto případě pro laika ideální. V pondělí to oběhnu, namícháme další porci. Trávy je letos pěkný příděl, ještě si... celý příspěvek >
Partner Colibri IIS údržba, 20.8.2010
Díky za rady, tak jsem Kolibříka vyzkoušela, trochu vibroval, chvíli trvalo než jsem seřídila otačky, tak aby v záběru nechcípal. Olej jsem použila Castrol 2T, motor bohužel nevím, podívám se zítra přímo na štítek na vyžínači. V návodu jsou sice... celý příspěvek >
Partner Colibri IIS údržba, 19.8.2010
Poradí někdo jak vyžínač mazat, v návodu celkem nic, v diskuzi jsem našla promazat hlavu, dříve se mazala i hřídel, a při záběhu se dávalo i více oleje do směsi. Asi nyní vše jednodušší. Mám nový z e šopu, tak servis nedělají. Asi smontuji sama, tak... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika