Příspěvky uživatele - 191.35

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co je to na hrušni?, 12.6.2008
Asi to bude nějaká štítenka. Jsou to odolní škůdci. Já bych zkusil Mospilan nebo Calypso /mají systémový účinek/ se smáčedlem /Silwet, trochu Jaru/. Celý strom + mechanicky, treba stětcem, postizená místa. Po týdnu opakovat.
O. jablečný - určitě ano, 11.6.2008
Dobrý večer, já včera stríkal Calypsem /HK/. Dá se s ním stríkat od začátku letové vlny, tak se skoro vzdy strefíte.Podobný je Mospilan.
Červení miniaturní broučci na venkovní dlažbě, 3.6.2008
Dobrý večer. Asi to je sametka rudá. Nic moc škodlivého nedělá. A jak se ríká: Curbes v bytě, zdravé dítě. /nějak mi to nepíše háčky/
Květilka cibulová, 3.6.2008
Dobrý večer, asi já jsem Vám psal o té květilce. Pouzívá se Sumithion, ale koukal jsem dnes v OBI, ze asi není v malém balení. Pouzil bych Calypso, i kdyz nemá pro toto schválené pouzití. Květilka je zavrtaná v listech, proto se pouzívají insekticidy... celý příspěvek >
Obaleč jablečný, 2.6.2008
Dobrý večer, podle teplotních modelů se bude líhnout v nejteplejších oblastech asi za 7 - 10 dnů.
Výrůstky na listech švestky, 15.5.2008
Je to hálkovitost a způsobuje ji roztoč, bude zespodu uvnitř hálky. Pokud je napadení malé, nic nehrozí. Jinak se preventivně při rašení používá Sulka, později Omite /pozor na správnou koncentraci a na vysoké teploty a ostré slunce - pálí/.
1000 litrová nádrž od Rondapu - ohřev užitkové vody, 15.5.2008
Tedy, reagují, bez se....
1000 litrová nádrž od Rondapu - ohřev užitkové vody, 15.5.2008
Dobrý večer, pokud se píše, že obaly nepoužívat, tak nepoužívat. Není to žádná sranda. Obal bude prostoupený nejen účinnou látkou, ale i pomocnými - penetrátory, smáčedla.... Chemické látky se velmi ochotně regují s obalem. Plast není vůbec... celý příspěvek >
Napadení jabloní, 13.5.2008
Je to všechno padlí. Bílý povlak se ještě může vytvořit.
Padlí jabloně, 13.5.2008
Dobrý večer, padlího je skutečně moc - Ontario, Karmína, Golden. Ale třeba na náchylném Idaredu zatím není. Stříkal jsem před květem a po odkvětu /Topas+Mythos+Nurelle a Zato+Dithane+Nurelle/. Možná, je to tím, že Idared dříve raší a má větší... celý příspěvek >
Jak jste na tom s kadeřavostí?, 11.5.2008
Dobrý den, já jsem stříkal 17. ledna Kuprikolem, pak 8. března Syllitem 20. března zase Syllitem. Poprvé letos to vyšlo, nikde ani náznak kadeřavosti.
klíšťata na zahradě, 7.5.2008
To není nikde podložené, spíš to je taková lidová tvořivost.
klíšťata na zahradě, 6.5.2008
Dobrý večer, přesněji se přeočkovává za 3 - 5 let, starší člověk /50 a více let/ by měl být přeočkován spíš po třech letech /imunitní systém je unavenější/. Je zajímavé, že lidé žijící v oblasti výskytu, nemají velmi často protilátky. Tedy... celý příspěvek >
Moniliová spála, 5.5.2008
Tady v HK zas tak nemrzlo, ještě jsem stříkal před květem Champoinem proti mrazu. Tohle ale napamatuji. Nějaká meruňka bude, ale nic moc. Koukal jsem na  www.srs.cz a výskyt je častý. Co to postříkat preventivně Horizonem nebo jiným azolem ještě... celý příspěvek >
amatérská výsadba - špatně?, 5.5.2008
Zajíc se neprotáhne hlohyní, je samý trn. Aspoň se to říká.
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika