|
Příspěvky uživatele - 191.35
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co je to na hrušni?, 12.6.2008 Asi to bude nějaká štítenka. Jsou to odolní škůdci. Já bych zkusil Mospilan nebo Calypso /mají systémový účinek/ se smáčedlem /Silwet, trochu Jaru/. Celý strom + mechanicky, treba stětcem, postizená místa. Po týdnu opakovat. |  | O. jablečný - určitě ano, 11.6.2008 Dobrý večer, já včera stríkal Calypsem /HK/. Dá se s ním stríkat od začátku letové vlny, tak se skoro vzdy strefíte.Podobný je Mospilan. |  |
|  | Červení miniaturní broučci na venkovní dlažbě, 3.6.2008 Dobrý večer. Asi to je sametka rudá. Nic moc škodlivého nedělá. A jak se ríká: Curbes v bytě, zdravé dítě. /nějak mi to nepíše háčky/ |  | Květilka cibulová, 3.6.2008 Dobrý večer, asi já jsem Vám psal o té květilce. Pouzívá se Sumithion, ale koukal jsem dnes v OBI, ze asi není v malém balení. Pouzil bych Calypso, i kdyz nemá pro toto schválené pouzití. Květilka je zavrtaná v listech, proto se pouzívají insekticidy... celý příspěvek > |  | Obaleč jablečný, 2.6.2008 Dobrý večer, podle teplotních modelů se bude líhnout v nejteplejších oblastech asi za 7 - 10 dnů. |  | Výrůstky na listech švestky, 15.5.2008 Je to hálkovitost a způsobuje ji roztoč, bude zespodu uvnitř hálky. Pokud je napadení malé, nic nehrozí. Jinak se preventivně při rašení používá Sulka, později Omite /pozor na správnou koncentraci a na vysoké teploty a ostré slunce - pálí/. |  | 1000 litrová nádrž od Rondapu - ohřev užitkové vody, 15.5.2008 Tedy, reagují, bez se.... |  | 1000 litrová nádrž od Rondapu - ohřev užitkové vody, 15.5.2008 Dobrý večer, pokud se píše, že obaly nepoužívat, tak nepoužívat. Není to žádná sranda. Obal bude prostoupený nejen účinnou látkou, ale i pomocnými - penetrátory, smáčedla.... Chemické látky se velmi ochotně regují s obalem. Plast není vůbec... celý příspěvek > |  | Napadení jabloní, 13.5.2008 Je to všechno padlí. Bílý povlak se ještě může vytvořit. |  | Padlí jabloně, 13.5.2008 Dobrý večer, padlího je skutečně moc - Ontario, Karmína, Golden. Ale třeba na náchylném Idaredu zatím není. Stříkal jsem před květem a po odkvětu /Topas+Mythos+Nurelle a Zato+Dithane+Nurelle/. Možná, je to tím, že Idared dříve raší a má větší... celý příspěvek > |  |
|  | Jak jste na tom s kadeřavostí?, 11.5.2008 Dobrý den, já jsem stříkal 17. ledna Kuprikolem, pak 8. března Syllitem 20. března zase Syllitem. Poprvé letos to vyšlo, nikde ani náznak kadeřavosti. |  | klíšťata na zahradě, 7.5.2008 To není nikde podložené, spíš to je taková lidová tvořivost. |  | klíšťata na zahradě, 6.5.2008 Dobrý večer, přesněji se přeočkovává za 3 - 5 let, starší člověk /50 a více let/ by měl být přeočkován spíš po třech letech /imunitní systém je unavenější/. Je zajímavé, že lidé žijící v oblasti výskytu, nemají velmi často protilátky. Tedy... celý příspěvek > |  | Moniliová spála, 5.5.2008 Tady v HK zas tak nemrzlo, ještě jsem stříkal před květem Champoinem proti mrazu. Tohle ale napamatuji. Nějaká meruňka bude, ale nic moc. Koukal jsem na www.srs.cz a výskyt je častý. Co to postříkat preventivně Horizonem nebo jiným azolem ještě... celý příspěvek > |  | amatérská výsadba - špatně?, 5.5.2008 Zajíc se neprotáhne hlohyní, je samý trn. Aspoň se to říká. |  |
 |
|
|
|