Příspěvky uživatele - 142.56

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kde sehnat cibule?, 18.8.2010
Dnes už jsem v jednom semenářství viděla cibule tulipánů, krokusů, narcisů..., takže už se pomalu začnou prodávat.
Hniloba plodů broskví, 14.8.2010
Předvčírem jsem částečně očesala broskve Red Haven a přestože se jevily ještě dost tvrdé, ty, které jsem do dneška nezpracovala, jsou shnilé. Nechápu, že to šlo tak rychle.
Prosím o identifikaci rostlin, 12.8.2010 Obsahuje fotku
Dnes mě zaujal rozkvetlý záhon na Václavském náměstí a ráda bych věděla jaké kytky jsou tam vysázené. Nevím jestli jsou to trvalky nebo ne, ale vypadá to krásně. Prosím o pomoc.
Potreby Jesetera, 4.8.2010
Už to bylo napsáno, jeseter není vhodná ryba pro tak malá a mělká jezírka a vy tam máte těch ryb už celkově hodně a ještě bez vzduchování.
Starý ořech a smrk u zdi, problém se sousedem, 4.8.2010
Občanský zákoník jsem celý nečetla, ale myslím si, že je to nesmysl. Teď je moderní sázet kolem dokola zahrad thuje a všude jsou blíž než 2 m od hranice pozemku, dost bych se divila, kdyby renomované zahradnické firmy nevěděly co dělat. ZKuste se do... celý příspěvek >
Physalis ze seminek, 2.8.2010
Nevím, jestli děláte dobře.:-)) Ty, co máte vy, Zanpets, jsou ty správné mochyně peruánské, co se jí. Mirek má nějaké zvláštní ruské kultivary a sám píše, že mu nechutnají.:-)
Physalis ze seminek, 1.8.2010
Já už je mám vyšší než tříleté dítě. Ale nemám je ze semínek, koupila jsem sazenice, stály asi 9,-.  Musí se dost brzo předpěstovat, asi jako rajčata nebo papriky. Bohužel myslím, že z těch vašich už asi letos nic moc nebude, trvá dost dlouho... celý příspěvek >
Physalis ze seminek, 1.8.2010
Moje mochyně mají už plody, ještě neuzrálé. Postranní výhony nevyštipuji, zpočátku jsem přihnojila, teď už se o ní moc nestarám, jen jsem jí vyvázala, byla už hodně vysoká a padala. Plody mi chutnají, ale musejí být dost zralé, občas si je i kupuju... celý příspěvek >
Je možné přesadit vzrostlý keř rybízu?, 31.7.2010
Mám na zahradě rybíz, bohužel na naprosto nevhodném místě, je několik let starý, ale má strašně dobrý a sladký rybíz, nerada bych o něj přišla. Ani nevím jaká je to odrůda. Je možné ho bez úhony přesadit? Kdy? Díky za rady.
Gladioly nekvetou, 31.7.2010
Zasadila jsem na několik míst na zhradě cibule gladiolů, listy vyrazily u všech, ale kvetou jen některé. Čím to může být? Můžou kvést ještě později?  Jsou v podstatě všechny na slunci. Díky předem za radu.
Jak se rozrostou Phloxy?, 30.7.2010
Prosím oradu, kolik zasadit rostlinek Phloxů, aby se příští rok rozrostly aspoň v malý trs. Jedna asi nestačí, že?:-)
Poradí někdo s problémem kyčelního kloubu?, 27.7.2010
Máme velmi dobrého veterináře ortopeda, ale je z Klánovic, nevím odkud jste. Náš pes měl problémy s loktem. CHce to opravdu dobrou diagnozu a správnou léčbu jinak se to bude jen zhoršovat. Ať už je to růztový nebo vrozený problém.
Prosím o identifikace trvalky, 25.7.2010
Taky mě napadl liliochvostec, ale ten má asi jiné listy.
Prosím o identifikace trvalky, 25.7.2010 Obsahuje fotku
Tady:
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika