Příspěvky uživatele - 65.194

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Motor Jikov vari - bílý kouř, 18.8.2010
Dobrý den. Nemůžu nastartovat Vari. Když motor nastartuji, tak chvíli na volnoběh běží a když přidám tak z výfuku vystřelí bílý kouř a "chcípne to". Vím, že jsem tam dal jednou asi dost oleje, ale mezi tím už to několikrát jelo, ale... celý příspěvek >
Gril Smoky Fun, 11.9.2009
Dobrý den. Nemáte někdo zkušenosti s grilováním v tomto grilu? Chtěl bych si ho vyrobit doma, a tak sbírám zkušenosti. Zajímalo by mne jestli se v tom dobře griluje v podstatě i udí atak, nějaké vylepšení popř. foto jestli si ho někdo třeba... celý příspěvek >
husqvarna 55, 23.4.2008
Zdravím. Jen se zeptám proč by jste třeba neuvažoval o HQ 455e serie-Rancher? Podle mne je to "skoro" nástupce HQ55. 
Malotraktor Vari, 8.11.2007 Obsahuje fotku
Zdravím. Až teď jsem se sem podíval. Prosím o zaslání nějaké fotky navijáku k Vari jak jste psal. Už jsem něco zkoušel nějaký díly mám, ale inspirace by bodla. Mejl je ladakotulan@seznam.cz. Moc děkuji. K radlici k vari mám nějaké obrázky stažené z... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika