Příspěvky uživatele - 183.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Bazén Diamant, 24.10.2011
Dobrý den.Uvažujeme o pořízení bazénu od firmy Diamant-Valašké Meziříčí -7x3x1,2m.Zajímalo by mě, zda máte někdo zkušenosti s těmito bazény a se solidností této firmy.Díky za reakce a popřípadě tipy na solidní firmy, vyrábějící zapuštěné bazény.
Jaký zahradní traktor?, 18.8.2010
Takže na vaší radu dodávám.Terén rovný, bez nerovností.Cena do cca 50.000 kč a vozík by občas vozil i tvrdé dřevo přes zahradu.Jinak-díky za tipy k nákupu.
Jaký zahradní traktor?, 17.8.2010
Traktůrek by byl jen na sečení trávy a možná by se sešla i vlečka.Jezdila by s ním převážně manželka, jelikož já jsem většinu času mimo domov.Omlouvám se, jinak o nich nevím nic-jsem laik...
Jaký zahradní traktor?, 17.8.2010
Prosím o radu, jaký pořídit zahradní traktor, či rider pro zahradu cca 2000m čtverečních, ať nezapláču nad vynaloženými penězi.Jen vím, že Mountfield nepřipadá v úvahu.Sekačky od nich mám plné zuby..Uvažuji i nad starším strojem-myslíte, že je to... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika