Příspěvky uživatele - 94.63

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Gazon - jesenné kosenie, 22.11.2010
5-10 cm je podla mna zbytocne moc ale zase pokial travnikarenie neberiete prilis vazne moze to byt vcelku jedno a netreba sa tym trapit. Ale pokial ho cez rok pravidelne kosim na 2-3 cm tak mi pride zbytocne a v podstate nezmyselne (nevidim v tom... celý příspěvek >
Jak nejlíp zazimovat trávník, 31.10.2010
zdravim, již tu je na toto téma např. tato a tato diskuze.   Vase klucove slova su zazimovani travniku,  travnik v zime... kosenie...jesen... :)
Prosím o určení názvu keře, 20.8.2010
Kerria japonica ´Pleniflora´, zákula jaoponská. Primarne kvitne na jar, koniec IV, V, VI, moze znova kvitnut na jesen (neskore leto).
Jaký vertikutátor?, 16.8.2010 Obsahuje fotku
Porovnajte so Solo 518, v podstate minimalne rozdiely (vaha), kos mozno dokupit (pri WG neviem.) Ale na kos by som moc nevsadzal :) Pri dobrej udrzbe by to mozno slo ale asi vas to casom prestane bavit:) Pri zlej starostlivosti je kos absolutne... celý příspěvek >
"Život" pod výtokem z filtrace, 16.8.2010 Obsahuje fotku
Neviem co to je, ale nevyzera to takto nejako? tiez je to pri vytoku z hadice. trochu ostrejsie foto.
Acer Negundo Flamengo, 13.8.2010
V zime - predjari. Krikove formy pestrolistych kultivarov sa mozu kazdorocne zrezavat na pahyl koli vacsim listom. Takze by mohol zniest aj radikalne zmladenie ale nechajte si to potvrdit :)
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika