|
Příspěvky uživatele - 143.17
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nejatraktivnější stromy, 16.5.2010 Tak já bych místo thůjí vysadila buďto stříhaný plot z těch habrů, neb je máte v okolí a nebo ještě raděj volně rostoucí z kvetoucích keřů. Ale ty thůje Vás stály mnoho peněz a námahy a je to vaše věc... co vám vadí na pasoucích se krávách? Já celý... celý příspěvek > |  | Zkušenosti s firmou Bakker, 14.5.2010 Taky jsem nepoučitelná - na podzim my přišly od Bakera kytky. Ani nevím proč - nebyly tak hrozné, jen malé a na jaře vylezla sotva poovina. Cca před měsícem mi přišel balík - neležel na poště - vozí nám ho okamžitě a čtyři keře jochovce jsou jen... celý příspěvek > |  |
|  | Totální devastace živého plotu - kroucení listů, 13.5.2010 Zkušenost přímo s tímto nemám, ale v prvé řadě bych se pořádně kouknula, jestli tam nenajdete nějakého škůdce a taky pro jistotu stříknula něčím na savé-žravé škůdce, vypadá to tak. Jinak - já mám ptačí zob olistěný už minimálně měsíc - Vám raší... celý příspěvek > |  | Co to může být za brouka?, 13.5.2010 Ano, díky všem - je to chroust obecný Teď jsem si dokonce vzpoměla, že taťka, který byl odjinud, správně říkal chroust. Ten by mi poradil, ale už umřel Chtěla jsem zjistit, jestli se specializují pouze na určité rostliny, ale... celý příspěvek > |  | Mrazuvzdornost okrasných javorů, 13.5.2010  Tak javory mám dva (dám obrázek) - mám je vysazené už jako poměrně velké kusy před třemi lety a kupodivu jsem nezaznamenala, že by měli problém s omrzáním. A to i přes to, že mi na zahradě omrznou kytky, keře, které ostatním v pohodě v našem podnebí... celý příspěvek > |  | Co to může být za brouka?, 12.5.2010 Tak, cvrčka jsme identifikovali Ale když už jsme u těch brouků, můžete mi někdo poradit co je to za brouka, jehož fotku sice nemám, ale pamětníci z vesnice by mohli vědět: lítají zhruba v tuto dobu hromadně a v vpodvečer. Velký cca 2cm,... celý příspěvek > |  | Prosim poznate nekdo co je na fotce?, 11.5.2010 Tohle je samozřejmě vistarie, kterou mám doma i v kmínkové formě - tedy jako stromek a nevím, na co je roubovaná, ale je taky hladká - tedy ten kmínek. Jak správně píšete - štědřenec je pouze žlutý - proto,,zlatý déšť" Robinii mám taky -... celý příspěvek > |  | Co to může být za brouka?, 10.5.2010 Tak já zase nikdy neviděla živou krtonožku, ale tohle je cvrček, těch mám na zahradě hodně. |  | Co je to za strom? Paulownia tomentosa, 9.5.2010 Tak určitě až na podzim, až bude mít a budou zralá semena. Já mám stromek několikrát omrzlý, jednou v bouřce rozlomený, cca 4m vysoký, průměr kmene asi 13cm. Už po druhý rok měl nasezené poupata a pokaždé zmrznuly do mrti a opadaly - květy jsem zatím... celý příspěvek > |  | Druhy borůvek, 9.5.2010 Nad tím vysadit si taky kanadké borůvky už delší dobu uvažuju. Mám tři velké záhony rododendronů, ta už mě příprava záhonu pro borůvky,,nezabije" Jsem ráda, že se tu řeší, která odrůda je nejchutnější a ráda si tu nechám poradit.... celý příspěvek > |  |
|  | Konzumace smetaniku misto salatu, 6.5.2010 Pokud vím, pampeliškové, trubky" se doporučují lidem s cukrovkou (tedy diabetem, ne řepou ) Alespoň taťka to před cca 20lety zkoušel a doufal, že si ji vyléčí a neskončí na inzulínu. Ovšem málokdo je tak vytrvalý, aby jí zkonzumoval... celý příspěvek > |  | Zurodneni pudy - jilovite, 5.5.2010 Jé, no jo, na svazenku jsem zapoměla, tu na část vysévám každým rokem, pro včeličky a hlavně je hezčí než ostatní zelená hnojiva |  | Jak sehnat ježka?, 5.5.2010 Alespoň vás to bude nutit si na zahradě uklízet Ta stanice pro hendikepovaná zvířata je dobrý nápad. Granule pro kočky musíme dávat nahoru na boudu, neboť by jim je zbaštili psi. Kočky tam mají danou desku, po které chodí. Je to celkem... celý příspěvek > |  | Jak sehnat ježka?, 4.5.2010 Neporadím, jenom píšu, že přání mám stejné a snad se daří. /kryty mám z hromad klestí, kamení, cihel a dřeva a kompost. Vloni jsem ježka na zahradě našla - ovšem byl nějaký marod, i když jsem ho vzala na veterinu, řekli mi, že už je tak... celý příspěvek > |  | Prosím o radu jak napravit chybu, 4.5.2010 Nějak blbě vidím, co je na té stodole, jestli ze strany skleníku nejsou zrovna vrata a taky jak jde sluníčko (světové strany)? Nešel by skleník připlácnout přímo ke stodole? Ono totiž takhle skleník celý den na úpalu budete muset hodně stínit. A taky... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|