Příspěvky uživatele - 143.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Žáby v zahradním rybníčku, 26.5.2010 Obsahuje fotku
Někteří z mých známých rosničku u rybníka mají, je to ale zahrada dá se říct u lesa - ne v zástavbě. A ne moc,,vypiglovanou" zahradu. Podmínky splňujem, ale rosnička k nám nechce  Asi ví proč, sežraly by ji nejspíš kočky  Užovky... celý příspěvek >
Žáby v zahradním rybníčku, 25.5.2010
To dostal  A co když je některá z nich zakletý princ, ha?! Skokan není nijak zvlášť hlučná žába. Pářilo se nám tu cca 15ks, rybník máme 3m od baráku a žádná hrůza to nebyla. Rosnička je mnohem hlučnější...
Žáby v zahradním rybníčku, 25.5.2010
Já bych byla nadšená, kdyby mi žáby v rybníčku vydržely. Zatím to vypadá tak, že nakladou vajíčka, pokud je někdo nesežere, tyk se vylíhnou pulci a potůčkem z rybníka se derou pryč. V rybníku mám pstruhy a bělice - nemůžu si vzpomenout na... celý příspěvek >
Komule, 24.5.2010
Žlutou komuli? Myslíte b.globosa? Má takové spíše kuličky a kvete v květnu? Tak ta je označovaná jako ještě mnohem choulostivější druh, než davidii - samozřejmě bych ji chtěla taky mít, ale v podmínkách co já tu mám, jsem to ani neriskovala. Fialová... celý příspěvek >
Komule, 24.5.2010
To co Vás potkalo s hortenzií, nelze nazvat jinak než,,zahradnická tragedie"   Dovedu si představit, jak vám teďka při pohledu na ni je... Já už totálně odepsala bobkovišně - ty s kulatýma lístkama zmrznuly opět až k zemi a ty s... celý příspěvek >
Jakému druhu patří tento kvítek?, 24.5.2010
Nějaký druh kakostu.
Komule, 22.5.2010
Já se taky vložím. Mám tyhle barvy jak píšete, jen jste zapoměl na klasicky růžovou a pak takovou tu do vínova. Před měsícem mi přišly tři objednané,,flower power" - která by měla mít v sobě trochu fialové, trochu růžové i oranžové, tak jsem sama... celý příspěvek >
Co mi žere kmen vrby?, 22.5.2010
Mně se do kmene jeřábu nastěhovaly včely drvodělky, ale prvotně už tam nějaké poškození bylo, jen toho využily a myslím, že teď na,,díle zkázy" pracují samy. Jsou dost vzácné a já jsem z těch, které raděj obětují tu jeřabinu... Proto... celý příspěvek >
Už nevím čím hnojit, 21.5.2010
No tak já bych taky neřešila, kdyby mi kytky hezky rostly a vypadaly zdravé... Jenže už mně stály hodně peněz a taky námahy a nechci aby mi krněly a nebo jsem o ně přišla. Padlí vím jak vypadá, že se stříká postřikem a taky to, že ho přemíra dusíku... celý příspěvek >
Už nevím čím hnojit, 20.5.2010 Obsahuje fotku
Začínám být bezradná. Každý rok se opakuje na jaře to samé, ale letos je to už alarmující. Rostliny mají světlé nové lístky, na některých prosvítá jen tmavší žilnatina, převážná většina má nachový nádech, který jsem u náchylných rostlin jako azalka,... celý příspěvek >
Narcis s květy bledule?, 19.5.2010
Tak asi tak: narcisy ze země nekutám, myslím, že ty se ani nemají a trsy jsou každý rok větší a krásnější. Tulipány taktéž nekutám, mám jich hodně a myslím, že by ani uskladnění dobře nedopadlo - ty jsou tedy špatné, napadené plísní a spíše jich... celý příspěvek >
Narcis s květy bledule?, 18.5.2010
Chtěla jsem nafotit, ale už mi odkvetly. Tak mně napadá, nemnoží se i samovýsevem? Má takové kuličky jako třeba konvalinka a mám dojem, že mi rostou už i kousek dál, kde je nikdo nesadil 
Jak se jmenuje tato trvalka?, 17.5.2010
U nás se taky do rána,,ženili všichni čerti" a pořád leje a leje. Ani nechci vidět, co v zahradě všechno najdu... respektive nenajdu 
Jak se jmenuje tato trvalka?, 17.5.2010
Lupinusů mám hodně, přestože mi je nějaká mrcha podežírá, ale snad už jsem to vyřešila  Jsou to krásné kytky a i když nejsou dlouhověké, mají kolem neustále moře semenáčků (a po celém okolí ) Potom je překvapení, jakové barvy tam... celý příspěvek >
Rychle rostouci strom se stinici korunou, 16.5.2010
Acer rubrum je hezký, jeden mám. Měla jsem u zahradníků objednané tři, bohužel ty další dva se dosazovali později a někdo popletl javory - tudíž další dva jsou nějaké platanoides či co. Rostou ještě rychleji, ale bohužel nevybarvují do krásné červené... celý příspěvek >
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika