Příspěvky uživatele - 143.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Od včel ke králíkům, 6.6.2010
Čím to, že se poměrně často nafoukne a uhyne samice od malých králíčků? Stává se to často u nás, ale i plno známých hlásí tento problém...
Ježek - co dělat, aby k nám přestal v noci chodit, 6.6.2010
Tak jsem to sice četla jen tak kvůli ježkům, ale nedá mi to nevstoupit do diskuze. Já jsem ta, co má psy místo dětí. Ano, jsou rozmazlení a nejsou to uzlíčky nervů. K poznámce o vyklepaných NO se přidávám, neznám šťastného a veselého NO, který by... celý příspěvek >
Chtěl bych chovat včelstvo, 6.6.2010
Proboha, já měla jen malý mimoděk dotaz a Vy mi zplodíte takhle rozsáhlý elaborát  Teď snad budu opravdu muset začít včelařit, aby Vaše úsilí nepřišlo vniveč  Ten chov včel, řekla bych ,,divoký" mně napadl jenom proto, že... celý příspěvek >
Clematis, 5.6.2010 Obsahuje fotku
Zrovinka tak ho mám taky  Teda kecala bych, vám roste líp  U nás je půda kyselá a těžká, ale už to napravuju, nasypala jsem mu dolomitický vápenec 
Travní semeno na seno, 4.6.2010
Poznámka o konvalince u žab - no, jako by jste mně znal  Nechci vypadat jako,,všechno vím, všechno znám", ale květnatou louku s podobnou skladbou taky mám!  Tedy kousek louky  Mám vysazené tři lípy a mezi nima... celý příspěvek >
Přesadit už rajčata ven nebo počkat?, 2.6.2010
Tak rajčata nejsou zrovna moje priorita, ty mám jen tak mimochodem - jsem víc na kytky  Po dlooouhém čekání až přejdou deště a zimy jsme je konečně minulý týden vysadili na záhon, že už jako bude konečně teplo  Ani jsme je... celý příspěvek >
Žáby v zahradním rybníčku, 2.6.2010
Tak znalci žabek jsou tu jiní  já se také teprve učím, ale podle toho, že se kolem cest dávají 30cm pásy - aby nešly žabky na silnici, tak myslím, že nevyleze  Nešlo by jim tam tak nějak vyskládat,,schůdky" třeba s kamení?
Žáby v zahradním rybníčku, 2.6.2010 Obsahuje fotku
 Tak ke,,příkladné údržbě" to má daleko, ono se ten věčný boj s plevely nějak nestíhá  Vždycky otevřu stránky nějakého e-shopu s vodníma rostlinama a dumám, co ještě nemám a co přikoupit. Většinou to zkrachuje na tom, že má každý něco... celý příspěvek >
Bobkovišen, 1.6.2010
To ano pane Stanislawe, ale nevím, co si pod pojmem,,silně mrazuvzdorná" představit. Buďto naše zimy v pohodě vydrží jako místní druhy a pak je mrazuvzdorná, jinak by ji měli označit spíše jako choulostivou. Jak je to s její mrazuvzdorností... celý příspěvek >
Bobkovišen, 1.6.2010 Obsahuje fotku
Ani mi nemluvte... Bobkovišně s kulatýma listama je náchylnější (nemůžu si už vzpomenout na název kultivaru) Na dvou stanovištích mi každoročně namrzá - letos stejně jako Vám - z nějakých 150cm mám zase 20cm Otto Luyken bývala chycená jen... celý příspěvek >
Co je to za byliny?, 31.5.2010
1.vlaštovičník 2.kostival 3.tuto neznám 4.měsíčnice 5.kuklík 6.petrklíč (primula auricula) 7. trávu nevím 8.vratič 9. nevím
Janovec - čilimník - Cytisus - Apricot GEM, 31.5.2010 Obsahuje fotku
Nevím, co je dorazilo, ale s většinou mých je Ámen - přežilo jen pár větviček a nejspíš na klasickém žlutém - to ještě uvidím, jestli se něco rozvine. Bohužel ty ostatní už nenamnožím, není z čeho  Je možné, že je dorazilo na jaře to vlhko... celý příspěvek >
Travní porost na dně jezírka, 31.5.2010
To je ode mne, zapoměla jsem se přihlásit 
Travní porost na dně jezírka, 31.5.2010
Zimy přežívá v pohodě, mě ve 20cm vody. Roste mi přesně jak píšete - na folii, tlusté geotextilii a zasypané kačírkem. Je pravda, že se začala víc rozrůstat až třetím rokem od založení jezírka - až se tam udělali alespoň nějaké usazeniny - nějakou... celý příspěvek >
Travní porost na dně jezírka, 30.5.2010
Jak Vás tohle napadlo  Schnije, řekla bych. Ale na jiné diskusi mi pán poradil, že existuje travička (a já ji náhodou mám) - co roste ve vodě. Možná by šlo ty drny použít a vysadit do nich tady tohle  - nevím ovšem, co vám tam bude... celý příspěvek >
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika