Příspěvky uživatele - 143.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rododendron - kombinace chorob a škůdců, 22.6.2010
Tak, přesně jako ten Váš, se mi i mých 15 kusů dneska zdálo překvapivě zdrchaných. Na jaře vypadaly vážně totálně na odpis - stejně jako u Vás. Nepřesazovala jsem (to bych nezvládla) ale jsem k nim navozila asi tunu  koňského hnoje (je už... celý příspěvek >
Zalamování květenství česneku?, 22.6.2010
Ano, dneska jsem byla v ráži s řezáním bobkovišní, tak jsem v tom vzteku orvala i česnek  A trochu se mi ulevilo 
Čím pohnojit bobkovišně, 22.6.2010
Pane Josefe ten mám  a taky mě zrovna napadnul. Jen jsem si říkala, že teď to budu prolévat, sotva přestalo konečně pršet  A v zahradě s ním moc zkušenosti nemám, koupila jsem ho na přísady a popravdě - zázrak se nějak... celý příspěvek >
Je to opravdu trvalka?, 22.6.2010
Aster novi-belgii mám asi 4 druhy a barvy, cca 5 let. Nezakrývám-nevymrzají a to mi tady vymrzne opravdu kde co  Nerozděluju a nepřesazuju. Jako u většiny trvalek se střed vytrácí a rostlina se jakoby rozšiřuje. U mně to nevadí,... celý příspěvek >
Jahody - která odrůda je ta nej?, 22.6.2010
Radíme asi podle toho, co sami máme doma - no tak to já tedy ne a taky bych byla ráda, kdyby mi někdo poradil sladkou a voňavou odrůdu. Nemusí být ani extra výnosná, velká či krásné jahody - prostě chutná Já mám celkem asi 4 druhy a kromě Honey... celý příspěvek >
Znáte tuhle rostlinu?, 22.6.2010
Některý s kultivarů šalvěje  asi salvia nemorosa. Mám jen modré a bílé, tato je moc hezká 
Čím pohnojit bobkovišně, 22.6.2010
Tak po letošní zimě mi z většiny bobkovišní zbyly jen 40cm kolíky a oči pro pláč... Protože se mi zdálo, že už na tu,,suchou hrůzu", která mi z porostu zbyla, útočí houbové choroby, dneska jsem většinu sestříhala. Je to děs. Pořád jsem čekala,... celý příspěvek >
Něco jako borůvka?, 22.6.2010
Bingo Pepíku, máte pravdu!  Je to určitě ono! Protáhnula jsem to NETem a popis sedí, bobule vypadají stejně. Zrovna jsem na zahradě přemýšlela, že sem dopíšu, že podle popisu mi to připadne na něco lilkovitého  Tak buďto to... celý příspěvek >
Něco jako borůvka?, 22.6.2010
Myslím tady, jako u nás na vesnici. Nevím, jak to ještě přesněji popsat, když rostlinu znám taky jen ze strohého popisu, vždycky se ke mně dostaly jen ty plody. Ať už syrové, nebo na koláči či ve formě kompotu. Jestli to má někdo doma, jistě pozná, o... celý příspěvek >
Něco jako borůvka?, 21.6.2010
vážně nikdo nemáte doma? Tady už je to pár let hit 
Zázraky v zahradě, 21.6.2010
Ježíši pane Stanislawe, vážně jo?! Tedy já rozhodně nejsem děcko, ale ten prst bych mu tam nejspíš vrazila i teď  No, tak to už rozhodně zkoušet nebudu 
Nevím, jak se jmenuje, 21.6.2010
Ano pane Josefe, máte pravdu, ostatně jako vždy  Nevím, kde jsem to četla s tou škumpou. Možná tam bylo,,podobné škumpě".
Něco jako borůvka?, 21.6.2010
Dobrý den, zná někdo ovoce, které se vynasnažím alespoň popsat... Příbuzní dostali od svých známých nějaké prý jako borůvky. Jsou to velké modré bobule -  větší než černý rybíz a rostou prý na rostlině, která se vysemeňuje a roste každý rok... celý příspěvek >
Nevím, jak se jmenuje, 21.6.2010 Obsahuje fotku
Taky mám odrůdu,,SEM" a ta naše dude, na rozdíl od pisatelky dotazu, asi nějaká zakrslá, k čemuž patří možná i to růžovooranžové rašení mladých výhonků. Mám ji tři roky a výšku kolem 1m. Bohatě odnožuje, stejně jako její blízká příbuzná škumpa.
Co to může být za brouka?, 19.6.2010 Obsahuje fotku
Moji požírači vrb, ale tečky nemají, jsou jen čistě červení. Zkusila jsem vyfotit, ovšem u nás dost fouká vítr, tak mi foťák nebyl schopný pořádně zaostřit.
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika