|
Příspěvky uživatele - 143.17
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nemocný rhododendron, 7.7.2010  Horňácko. Moravsko-slovenské pomezí. I když mi rodiče celý život tvrdili, že je u nás půda vápenatá, tak já si to tedy nemyslím. Bude spíš slabě kyselá, podle kytek, co mi tu roste a co ne a taky podle skladby plevelů Kdysi jsme to i... celý příspěvek > |  | Jak casto krmite ryby?, 7.7.2010 My máme jezírko poměrně velké, v něm asi 30ks ryb kolem 35cm (pstruzi, bělice, ostroretky) a pak plno střevlí a nějaké drobotiny. Rostlinstva a na něm breberek dostatek. Kdesi jsem četla, že ryby se mají krmit po trochách několikrát denně - tak na to... celý příspěvek > |  |
|  | Mšice, 6.7.2010 Já mám na zahradě tolik škůdců a chorob že nějaké mšice na stromech už jsou mi ukradené Konce větví třešní, trnek a spol. byly úplně obsypané. Manžel do mně hučel, ať to stříknu. Už jsem se i chystala, ale čekala jsem až... celý příspěvek > |  | Nemocný rhododendron, 6.7.2010 Mám cca 40ks a přišla jsem asi o pět, než mi došlo, že je to hodně blbě zasazené, vysychá to, nemá to živiny atd. A začala to s vypětím všech sil a taky dost nákladně řešit. Hnůj mám za pár kaček, ale to tahání hrabanky z lesa -... celý příspěvek > |  | Nemocný rhododendron, 6.7.2010 Přesně takový jsem měla ronďák já. Ustříhnula jsem suché větve až do zdravě vypadajícího dřeva a postříkala tuším Dithane, na houbové choroby. Bude to asi i z toho přesazení a možná vám přeschnul substrát. Mě zahradníci nasadili ronďáky do čisté... celý příspěvek > |  | Znáte tuhle rostlinu?, 6.7.2010 Ano, výborný je odvar jako kloktadlo, při bolestech v krku a dásní |  | Co s touto plazivkou?, 6.7.2010 Ano, je to ježatka, nebo potvora jí podobná. My máme opravdu velké trávníkové plochy a bylo jí tam požehnaně. Myslím, že žádný selektivní herbicid na,,trávu v trávě" nebude. Taky jsme všichni klekli na kolena a s nožíkem v ruce vyrypovali a... celý příspěvek > |  | Kupanie v zahradnom jazierku, rizika?, 6.7.2010 Je to jen můj názor, ale mám dojem, že se teď všechno moc řeší. Asi jsou všichni zblblí z reklam typu: a všechno hygienicky čisté WC i podlahy... Nejvíc zdravotních problémů budou mít všichni z toho kvanta chemie, co se ze všech stran valí... My... celý příspěvek > |  | Proskurník, sléz, topolovka atd., 6.7.2010 Já osobně jsem taky nějak,,na průdušky" a chutný čaj je majoránkový, normálně z pytlíku majoránky jako koření - pokud nemáte zasetou. Je chutný, já totiž nemám ráda ty s tou mentolovou či lékořicovou příchutí. Taky dobrý je prvosenkový. Ano,... celý příspěvek > |  | Zázraky v zahradě, 2.7.2010  Já to taky netušila - že jsou tu v okolí dudci Až si takhle jdu po chodbě, hodím okem do zahrady a po cestě si to vyšlapuje dudek jako nějaká slepice. Bylo to v roce 2007, pak dlouho nic a až letos ho vídám lítat přes zahradu, ale už nás... celý příspěvek > |  |
|  | Zázraky v zahradě, 2.7.2010  Já ho viděla takhle zoči-voči taky poprvé v životě a je nádherný a veeelký! Já zírala, psi zírali a nevěřícně čichali a já ho musela schovávat za kbelík, aby nezíraly taky kočky ty totiž nenechají nic na pokoji... |  | Co místo pryšce?, 1.7.2010 Nebo krásnoočko (coreopsis) Jak píše Lída - kytek je... Já mám kontryhelu naplehněného tolik, že ho musím bohužel už likvidovat. Sem tam ho někomu nabídnu, ale letos na jaře už šli ty,,dětičky" nemilosrdně pryč |  | Zázraky v zahradě, 1.7.2010  Já mám taky martináče, asi hrušňového a z loňska. A kousek od Vás Horňácko - trošku blíž k té Javořině |  | Co místo pryšce?, 1.7.2010 Já bych se toho taky nebála, ale děti nemám, těžko můžu radit. Ale myslím, že jedovaté rostliny nikdy nestrčí do pusy tolik, aby se otrávilo, nanejvíš to bude mít pro něj nepříjemné následky v podobě popálené pusy Kontryhel je hezký, mám... celý příspěvek > |  | Fotogalerie zahradních jezírek, 30.6.2010 Už se Vám rýsuje, vypadá moc hezky - tvořil jste sám, či firma? Závidím Vám tu širokou mělčinu... já snad budu ještě kopat... Nepořádek válející se po zahradě, tak toho mám taky dost, to je pak umění to nevyfotit |  |
 |
|
|
|