Příspěvky uživatele - 143.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Magnolie - pěstování a střihání, 17.8.2010
Přesně tak, v literatuře je nestříhat - je náchylná na plísňové choroby, které ji řeznou ranou můžou infikovat. A už vůbec ne, aby víc kvetla. Magnolie kvete tím víc, čím je starší. Já mám magnolií 5 a nestříhám nic. Šestou mi štěňata zakrátila z... celý příspěvek >
Špatný (nesouměrný) růst živého plotu z ptačího zobu, 17.8.2010 Obsahuje fotku
Takže, tady slíbené fotky mého plotu z ptačího zobu, který už mi začíná pít krev 
Poznáte co je to za rostlinu?, 16.8.2010
Mi bylo hned divné Josefe, že jste to sem tazateli zrovna nehodil  - a to Vy jste se nám dovolenkoval  Na turan jsem si myslela, ale nechtělo se mi namáhat hlavu s názvem  a hledat   a přitom okrasný mám v... celý příspěvek >
Levandule a mulčovací kůra, 16.8.2010
Měla jsem všechny levandule, jako i ostatní trvalky zakůrované. Ani jedněm se nedařilo, máme těžkou jílovou půdu + kůra - trochu uhnívali... Ale přežila to i levandule - tedy většina a teď už je kůra pryč. Není to až takový rozdíl. Pro levanduli bych... celý příspěvek >
Poznáte co je to za rostlinu?, 15.8.2010
Přesně tak, jednička je obyčejná svída! Zrovna k večeru jdeme s manželem s pejskama, já mu vyprávím, že jsem nemohla rozpoznat tu jednu kytku a štve mně to, protože ji mám před očima, jen nevím kde jsem ji viděla, k čemu to květenství přiřadit.... celý příspěvek >
Název pokojové rostliny, 15.8.2010
Je to jedna s dracén, postavte ji ke slunému oknu (za záclonu) pokud nemáte, tak kousek dál a zalévejte jak zaléváte, přelití moc nesnášejí - to bude to hnědnutí listů. Máte pod ní velkou podmisku, po zalití cca za hodinu vodu vylijte, nenechávejte v... celý příspěvek >
Poznáte co je to za rostlinu?, 15.8.2010
Nikdo nic, tak napíšu já co vím  1.Ale tady si nejsem nijak jistá, snad nějaká z kalin? Viburnum... 2.kohoutek luční - Lychnis flos-cuculi 3.Rdesno, hadí kořen - Polygonum... 4. Žabník jitrocelový - Alisma... 5.Třemdava - Dictamnus... celý příspěvek >
Špatný (nesouměrný) růst živého plotu z ptačího zobu, 13.8.2010
Tedy, jestli mě se povede konečně zítra něco nafotit (jak už jsem slibovala i jinde  ) tak Vám ten můj mizerný zdokumentuju  Jinak se ale velmi podobá vašemu, jen je starš: různě flekaté listy a v části mizerný růst a už holé i... celý příspěvek >
Prosím o identifikaci rostlin, 12.8.2010
Máte to dobře, akorát to modré a myslím, že i bílé je stejné - je šalvěj pomoučená - taky letnička a vysoké vzadu je verbena bonariensis považovaná taky za letničku, ale prý dobře vysemeňuje 
Špatný (nesouměrný) růst živého plotu z ptačího zobu, 11.8.2010
Tak já mám podobný problém a jelikož je většia listů nějak flekatých, myslela jsem, že ho ničí nějaká choroba. Teď jste mě natrkla - může u těch,,zakrslíků" být i problém s přemokřením, poněvadž plot roste v polevině mírného svahu a zrovna v... celý příspěvek >
Nemocný rhododendron, 11.8.2010
Ne těch, které vypadají dobře, na těc je stín od stromů tak půl dne, pohyblivý. Ty, co vypadají hrozně (koukala jsem na ně minulý týden a vypadají pořád hrozně  ) tak ty stín prakticky nemají žádný a jsou na jižním! svahu. No, je to... celý příspěvek >
Prosím o radu ve výběru živého plotu, 9.8.2010
Tak já plot z thůjí v zahradě nemám, protože se mi tam nehodí, ani nijak zvlášť nemusím, ale myslím, že tu výšku a šířku, rychlý růst  - by asi splňovaly nejlíp. Jaký druh je nejlepší  - snad thůje Smaragd... celý příspěvek >
Pochlubte se svojí zahrádkou, 7.8.2010
Nebylo to sice na mne, ale někdo jste se ptal, jesli se používá textilie i pod trvalky. Já mám zkušenost, že trvalkám nesvědčí a ani kůra - měla jsem ji tam od začátku také, teď už jsou srostlé a kůra stejně rozložená, mulčuju jen kompostem a... celý příspěvek >
Co to může být?, 6.8.2010
Ten už se pokusil tvarovat někdo před váma 
Pochlubte se svojí zahrádkou, 6.8.2010
Jen nechte být p. Marie - p.Jirilan má pravdu  Je vidět jak máte všechno upravené a jak se věnujete detailům, každičký kout je osazený a těch nádobových kytek... uf, to já už bych nezvládla, jsem ráda, že osadím zítku před... celý příspěvek >
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika