Příspěvky uživatele - 143.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co je kyselé, co zásadité?, 2.10.2010
Díky všem, co jste přispěli svou zkušeností a radou Seženu kyselinu a budu si hrát na mladého chemika A já si doteď myslela, že kyselina při vylití šumí vždycky  Výsledky pokusů písnu 
Prosím poznáte?, 1.10.2010
Plevel, turanka kanadská
Pozná prosím někdo toto ovoce?, 1.10.2010
Pálenka... To nevím, s množstvím plodů a co s nimi si hlavu nelámu - nežerou to třeba v zimě ptáci? Vím, že se mně kdysi ptal švagr, jestli už kdouloň mám, že by ji stejně jako mišpuli potřeboval pro papouchy. U nás, na rádoby Jižní... celý příspěvek >
Aha, tak tam roste bez problémů. Já už mám několik let nutkání, zkusit ji vysadit tady u nás, ale byla by to nejspíš,,vražda" Nikde v okolí ji nevidím. Znám jen jednu, kterou má teta před činžákem ve slovenské Skalici
Rýč, 1.10.2010
Po pár letech přísunu tun koňského hnoje, jsme ve fázi, kdy už se tam na jaře dá skoro dobře vysazovat  Na podzim jsme jedinkrát zkoušeli použít orbu kultivátorem (lidově terou) a bylo to tak, že jsme ji s mamkou tahaly na laně a otec... celý příspěvek >
 Byl jste rychlejší 
Kdouloň - cydonia oblonga, asi 
Výber druhu lipy, 1.10.2010 Obsahuje fotku
Co se týká lip, mám jen tento poznatek. Velkolistá voní víc, ale spíše do jasmínu (pokud Vám jasmínový čaj smrdí, tak nevím, nevím...) U nás,,na větrné hůrce" se nám na velkolisté už zlomily dvě velké větve (teď je zhruba ve Vámi požadované... celý příspěvek >
Rýč, 30.9.2010
Jé,  pane Vysloužile, to je od Vás hezké  Jenže u nás by takový rýč nevydržel asi ani první zarytí  My máme jíl s kamením a ryje se u nás níže popisovaným způsobem: hodně z vysoka oběma nohama skočit na rýč a ani to se... celý příspěvek >
Co je kyselé, co zásadité?, 30.9.2010
Ráda bych zjistila u různých hornin, jejich ph. Existuje nějaká tabulka, třeba pro zahradníky? Dám příklad: mám doma cestu z drceného pískovce ze slovenských Čachtic. Ráda bych si ho přimýchala do zeminy či nasypala třeba pod lilie, ale netuším,... celý příspěvek >
Rýč, 30.9.2010
Teda pane Josefe, před Vaší maminkou smekám... Ať už kolik toho zryje a hlavně, že se dala přesvědčit na Fiskars. Já totiž sama nějak ne-e  A samotnou mě to štve, ale mi to s ním moc nejde  Měli jsme doma cca 6let LUX a že si tedy... celý příspěvek >
Slepice nejdou na večer samotné do kurníku, 26.9.2010
U nás se léta praktikují zkušenosti babiček a prababiček: nové slepice přinést do kurníku, až tam je vypustit, nechat chvíli rozkoukat a potom teprve otevřít dveře (okýnko) ven.  Ale najde se občas slepice, které ani tenhle,,výcvik"... celý příspěvek >
Fotogalerie zahradních jezírek, 26.9.2010 Obsahuje fotku
Děkuju za pochvalu, zahradu jsem si navrhla sama, chtěla jsem takovou tu ne moc načinčanou, spíše parkovou, květinová rabata, keřové partie, hodně zarostlou, ne moc jehličnanů - trochu Anglie  jsme na vesnici, tak aby to trochu... celý příspěvek >
Zhodnocení Tayberry, 17.9.2010
Koupila jsem ji kdysi dávno rodičům, táhnou ji po skleníku. S chutí jsou velice spokojení, je prostě sladší než ostružina. Nevím, ale nevšimnula jsem si, že by se nějak rozrůstala výmladky. Možná je to tím, že to kolem brácha seče křoviňákem.
Keře, které budou vonět, 17.9.2010
Tak v prvé řadě mně napadá pustoryl, šeřík, azalka luteum, komule, některé druhy kalin a z těch nižších je to ořechoplodec, perovskie, levandule, lýkovec, mahonka, růže... Záleží jak velké, kam, jestli jednotlivě nebo skupiny...
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika