|
Příspěvky uživatele - 143.17
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak nejlépe otrhat rakytník?, 21.10.2010 Jé, děkuju za optání tím jste mi připoměl, že musím bohužel shánět dál Rakytník prodávali jen samici+samec a bez názvu odrůdy. Chtěla jsem samici navíc
Výhonků se nebojím, zatím Je to do rohu pozemku, kde z... celý příspěvek > |  | Půda z lesa na zahrádku, 17.10.2010 Že by listovka z lesa byla zrovna neúrodná se mi nezdá - když už podle vzhledu vypadá jako kvalitní kompost. A kyselost se dá srazit vápněním ne? Mám stejný problém jako zadavatel dotazu tak vím, o čem mluví. Že je zůrodnění jílovice běh na dlouhou... celý příspěvek > |  |
|  | Jak nejlépe otrhat rakytník?, 17.10.2010 Tak shodou okolností jsem šla před pár hodinama poprvé kolem rakytníku obsypaného plody. Trčel přes plot, tak jsem zvědavá jednu bobulku ochutnala i s tím, že jsem zkoušela, jak moc jsou náchylné na prasknutí. No dost. A chutná stejně olejově jako... celý příspěvek > |  | Určení květin podle foto, 16.10.2010 Mandevila, používá se i Sundavila |  | Mrkva, umyvat? Kolko vydrzi?, 15.10.2010 Zrovna minule to bylo v receptáři: neumývat! Vrstvička zeminy (takový ten povlak prachu chrání mrkev jak před skladovacíma chorobama, tak před vysycháním... Nechala bych ji nějakou dobu nasypanou někde na zemi - kde na ni neprší (my ji vysypeme... celý příspěvek > |  | Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 15.10.2010 Manžel vykopal celer a já roznášela posekanou trávu ze sekačky do záhonů. Vyhrabu listí z trávníku pod stromy a šoupnu ho taky do záhonů - a budu doufat, že tam i zůstane a nebudu ho další den zase honit po trávníku
Mám sadit tulipány a nějakou... celý příspěvek > |  | Pochlubte se svojí zahrádkou, 14.10.2010 Zídky na vyřešení terénních nerovností jsou opravdu hezké. Šlapáky v trávníku taky, moc Také jsem je tam plánovala: máme jednu velkou cestu, pochůzí malou cestičku a prostředkem pozemku měly být ty šlapáky - bylo by to asi hezčí na pohled,... celý příspěvek > |  | Kocourek, 12.10.2010  Tak to se musím ještě pochválit, že hafany mám taky dva Co se týká výchovy - taky víc ukecávám... ale poslechnout musí a bez kompromisů - jak kočky, tak psi |  | Kocourek, 11.10.2010 Jééé, to by bylo něco na mně, já bych se od těch plyšových koulí asi neodtrhla
Ragdoll - to je ta kočiččka jak jí říkají,,hadrová panenka"? Tu mi doporučovala známá, ale když mě se vždycky hrozně líbily britky - jsou to pořádní kočičáci - je za... celý příspěvek > |  | Odruda merunky Pinkcot, 11.10.2010 To, že WA-KO je zkratka té slivoňové podnože mně napadlo Já mám místa dost, uvítala bych klidně i velký strom, bohužel nabízí jen tohle
Díky |  |
|  | Znáte tuto žábu?, 11.10.2010 Děkuju za upozornění, předám. osobně si tedy myslím, že pes si lízne jen jednou Alespoň u nás to ropuchy i psi přežívají bez problémů - je to hnusné, tak to nechám |  | Kocourek, 11.10.2010  Já sem nakouknula až dnes a koukám právě na Vašeho kocourka - to je brouček maličký, krásný
Obě britky jsou čistokrevné - kocour modrý, kočička lila. Obě ovšem kastráti a poměrně brzo, tak si myslím, že ani velikosti normálních britek... celý příspěvek > |  | Odruda merunky Pinkcot, 11.10.2010 Tak děkuji za reference, asi ji na jaře koupím Mají tam snad 10 odrůd, tak jsem se nemohla rozhodnout kterou. Ještě jsem váhala nad druhou broskví, ale tu asi vzdám, protože už dvakrát odešla, tak vysadím radši meruňku, kterou mám stejně... celý příspěvek > |  | Taky už k vám přišel podzim?, 10.10.2010 U nás snad tolik ne?! Já se ale radši nedívala, aby mne hned po ránu neklepla pepka Stačil mi ten,,bílý" pohled z okna |  | Znáte tuto žábu?, 10.10.2010 Ježíš, díky, jste skvělý To mně vůbec nenapadlo koukat na ropuchy, já pořád čuměla na skokany a tak... Ale na mou obranu, že když jsem si zadala naše žáby - tedy žáby ČR - tak se mi ukázaly všechny, ale žádná nebyla takhle... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|