Příspěvky uživatele - 121.20

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Narašený česnek, 27.10.2011
Slyšela jsem, že se k ochraně česneku vůči chorobám používá také Hypermangan.Nevíte někdo v jaké koncentraci, jak dlouho ponechat v roztoku a za jak dlouho potom sázet? Děkuji a přeji Všem krásný den.Jana S.
Neznámá rostlina, 21.10.2010
Moc děkuji za rychlou reakci
Neznámá rostlina, 21.10.2010 Obsahuje fotku
Poradíte někdo, prosím, co je to za rostlinu, roste to jako keř a je to neobvyklé v našich krajinách.děkuji
Sklizený česnek - co teď s ním aby dlouho vydržel, 17.8.2010
Pokud si na zimu koupíte česnek s krátkými stonky, stačí ho uložit do nějaké krabičky tak, aby podpučí (bývalé kořínky) bylo vzhůru.Osobně mám vyzkoušeno, že vydrží i v potravinové skříni v kuchyni do příští sklizně.Hezký den.
Levandule a mulčovací kůra, 16.8.2010
Vážení, nemáte někdo zkušenost s Levandulí, slyšela jsem, že se nesnáší s mulčovací kůrou.Děkuji předem za zprávu a přeji všem krásný den.
Usychání tůjí, 8.10.2009 Obsahuje fotku
Dobrý den, mám podobný problém, na konci letošního března jsme vysázeli 15 ks.Thují Smaragd, původní zeminu  (trochu jílovitá) jsme promíchali s koupeným zahradním substrátem a do každé jámy přidali 1 tabletku hnojiva Silva Tabs pro jehličnany a... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika