Příspěvky uživatele - 185.18

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pískování trávníku - jaký písek lze použít, 14.5.2011
Je vhodný tento písek? Písek křemičitý 0-1mm 25kg - Raab Karcher? Levnější balený jsem nenašel. Děkuji.
Zarovnávání povrchu, 25.8.2010
Jaký postup byste doporučili pro udělání perfektní roviny? Koupil jsem si i válec, ale nepřijde mi až dak účinný. Mám k dispozici běžné nářadí.
Zarovnávání povrchu, 21.8.2010
Lze zarovnávat nerovnosti v trávníku substrátem z kompostu? Vím, že ideální by byla zemina nebo křemičitý písek, ale momentálně mám hodně materiálu z kompostu. Jde mi o to, jestli ten substrát časem "zmizí" nebo tam i něco zůstane.
Přehnojený trávník, 21.8.2010
Tak s tím naprosto souhlasím. Přesně to se mi dělo. Chvíli sype hodně, chvíli málo, změna hlavně při zastavení, rozjezdu nebo při zatáčení. Travinem jsem nadělal škody.. Pořídím tedy rozmetací vozík. Ten mi ještě chybí ve výbavě.
Jaký vertikutátor?, 20.8.2010
Ok, diky za rady. Uz jsem stroj poridil. Kos se skutecne nezaplni, je v nem vzdy na dne. Cekal bych ale, ze to bude delat hlubsi drazky. Kdyz to nastavim na maximum, tak diky mirne krivosti povrchu je spousta mist, kde se noze ani nedotkou zeme.
Osivo - Wolf Garden vs Barenbrug, 20.8.2010
Koupil jsem osivo Wolf-Garden SUPRA (2 kg za 1320 Kč), ale zde v diskuzi lidé hodně píší, že nejlepší je Barenbrug Gazon (5 kg za 600 Kč). Máte někdo zkušenosti s oběma osivy? Cenově je ta Supra úplně někde jinde, je tedy lepší? Díky za info.
Jaký vertikutátor?, 15.8.2010
Přemýšlím o benzínovém vertikutátoru. Chtěl bych, aby šlo sbírat do koše (pokud možno co největšího) - nemám rád hrabání. Líbí se mi např.  UV 40 H od Mountfieldu (výrobce Wolf Garden). Nyní je zlevněný z 24.690 Kč na 16.490 Kč. Doporučili byste... celý příspěvek >
Přehnojený trávník, 21.7.2010
Já jsem takový vozík koupil od Gardeny, stál necelé 2 tisíce. Jakou jsem s ním ale nadělal na zahradě paseku, to bych nepřál nikomu. Chvilku z něho padá hodně, pak zase málo. Nechápu, jak někdo je schopný dosáhnout rovnoměrnosti v posypu.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika