|
Příspěvky uživatele - 114.23
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co se mi to stalo s rajčaty?, 19.9.2010 Dobrý den,
pěstováním rajčat se zabývám již několik let.
Na fotografii je skutečně plíseň (na 99%bramborová).
Nať určitě nedávejte do kompostu.
Navíc Vám doporučím zakoupit dusíkaté vápno, které aplikujte na jaře dle návodu. Není to sice... celý příspěvek > |  | Plíseň, 19.9.2010 Dobrý den všem,
po čase se opět ozývám s dotazem a prosbou o pomoc.
Mám 2hlavy révy Arkadia, cca 3-4leté /já je mám ale 1.rok)
Letorosty krásně vyrostly, pro příští rok mám skvělý základ. To jsem se radoval pře dnešním ránem, kdy jsem si na... celý příspěvek > |  |
|  | Arkadia, 15.8.2010 Dobrý den,
moc děkuji za cenné rady. A ještě mám jeden dotaz - vzhledem k tomu, že obzvláště na těch nejsilnějších letorostech jsou mohutné zálistky - vytvoří se i v těchto místech očka na hlavním letorostu? Neměl bych boční výhony ostříhat u... celý příspěvek > |  | Arkadia, 14.8.2010 Dobrý den, nejspíše bych chtěl docílit středního vedení... Ale zalíbilo se mi i vedení vertiko, které by nejspíše bylo mro mé umístění vhodnější. Ovšem nevím, jak mám postupovat, abych k tomuto vysokému kmínku dospěl. |  | Arkadia, 14.8.2010 Dobrý den všem,
letos na počátku března jsem koupil 2 rostliny odrůdy Arkadia. Nevím jak byly staré, asi ne mnoho - výška hlavy od kořenů byla 30cm, kmínek cca 1,5cm v průměru a na každé asi 5prutů od loňska dlouhých max 60cm.
Podle rady jsem... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|