|
Příspěvky uživatele - 176.36
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nemocne cukety a maslova dyne, 16.4.2011 To vypadá jak spálené. Nevynesl jste je třeba z pokoje rovnou ven na polední slunce? A případně je tam ještě pokropil? |  | Uhnívání malých dýní Hokkaido, 13.8.2010 Mám Hokkaido nasazené druhým rokem a mám pocit, že dva plody na jednu sazenici jsou asi její maximum, další už se nevyvíjí. Jakmile se však tyto zralé plody sklidí, začnou se vyvíjet další, snad ještě do podzimu vyzrají. To je tedy moje... celý příspěvek > |  |
|  | Trubač kořenující, zkušenosti, 3.4.2010 Máme asi 15 let starý silný trubač u jižní zdi, krásně kvete celé léto, ale zhruba před 5 lety ukázal i jinou, méně sympatickou vlastnost. V jeho okolí se stále více objevují odnože, které nelze zničit. Možná tomu napomohlo přesekání kořenů při... celý příspěvek > |  |
|
|
|