Příspěvky uživatele - 197.34

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vůle ventilů, 25.4.2008
Dobrý den, vlastním křovinořez Honda UMK 435 E a sekačku Honda IZY HRG 465 a nikde se mi nedaří najít vůle ventilů, tak kdyby byl někdo tak hodný a napsal to sem. Děkuji 
Moštové odrůdy do 500 mnm, 17.9.2007
MM určitou perspektivu má, Zweigel spíš ne. Sežeťe si interspecifické a spolehlivé Kristal, Bianku na bílé a Rondo čii Regent na červené.Z vinifera odrůd můžete zkusit Sieger (Sigerebe), Vihorlatku, Agni či Modrý portugal (ale ten by se musel... celý příspěvek >
Ochrana vinné révy před mrazem, 17.9.2007
Panonia je docela dobrá, u nás jí roste dost, ale Diamant, Dora a Rubanka (nové křížení z Panonie) jsou lepší. Lehko vymrzá, takže jediný způsob jak ji chránit je ohnut a zakopat pod zem. Vykopávám většinou v březnu - až sleze sníh a nehrozí mrazy... celý příspěvek >
Vinna reva - rezistentni odrudy, 31.5.2007
Podívejte se na http://www.winogrona.org/modules.php?name=Odmiany
Jaké odrůdy pro polohy 500mnm?, 31.5.2007
Vostorg je jedna z nejlepších odrůd.
Réva roste, květ nasadí a nic, 31.5.2007
Mě to děla Moravský muškát (a to se říká že nesprchává) a na koštu mi poradili:Zaštípat konce letorostů těsně před kvetením. Pak jsem to v knize Rukojeť vinaře načel taky. Letorosty jsou v době kvetení i 1m dlouhé, vyrazí na konci fazochy a dočasné... celý příspěvek >
Ochrana vinné révy před mrazem, 2.1.2007 Obsahuje fotku
Rosení pomáhá na jarní mrazíky - v zimě vám nepomůže Já na zimu kmínky málo mrazuvzdorných odrůd ohýbám až na zem a zasypávám zeminou. Chce to buď šikmý tvar kmínku (vějířová palmeta) aby se neohybal tak moc, a nebo ho po pár letech až ztloustne... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika