|
Příspěvky uživatele - 151.171
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Melounoviště 2010, 11.8.2010 To nebylo rýpnutí, jen upozornění na nedostatek :-) |  | Melounoviště 2010, 9.8.2010 Na stránky jsem k fotografiím po přečtení tohoto příspěvku popisky přidal. Přidal jsem tam taky pár fotografií některých chorob. Nechci ze sebe dělat nějakého odborníka na choroby, proto jsem si tyto fotografie nechal zkontrolovat od známého... celý příspěvek > |  |
|  | Melounoviště 2010, 8.8.2010 Já je mám teď taky na hydroponicky pěstovaných melounech ve f'oliáku. Musím s nimi taky něco udělat, ale pořád není čas a mám i horší choroby na ostatních rostlinách, proti kterým nyní bojuji. Konečně jsem se jich zbavil na rostlinách pěstovaných v... celý příspěvek > |  | Melounoviště 2010, 8.8.2010 na 100% se jedná o svilušky. Použít je potřeba jakýkoliv AKARICID např. Omite, Talstar, Nisuron... |  | Pěstování melounů v Praze, 24.1.2010 Na Moravě? Prosim Vás... Znám lidi, kteří vypěstovali melouny venku v Orlických horách... A to ještě sázeli se 14 denním zpožděním... |  | Pěstování melounů v Praze, 11.12.2009 Omyl. Meloun nebude asi tykev. Meloun je určitě tykev. Přesněji, je to tykev fíkolistá - podnož k roubování melounů |  |
 |
|
|
|