Příspěvky uživatele - 64.139

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nedostatek hořčíku a listová analýza, 7.8.2010
Nejsem rostlinolékař ani odborník, jen jsem si všimla, že jsem měla asi týž problém, ale s nadbytkem, proto sděluji svou zkušenost se snahou pomoci. A protože jste vápnil a k tomu ty tři kýble dřevěného popela, to mohlo... celý příspěvek >
Omlouvám se, koukla jsem jen na fotku rostliny a hned jsem psala, výsledek analýzy jsem nezkoumala. Teď však ano. A pořád se domnívám, že jde o přebytek a to fosforu.  Nadbytek fosforu se zatím v polních podmínkách vyskytuje výjimečně.... celý příspěvek >
Listovou analýzu jste si nechal udělat pouze na hořčík, nebo i na ostatní složky? Z celkové analýzy, by mělo vyplynout, čeho je málo, nebo moc, ne? Podle mého názoru by se mohlo jednat o převápnění, nebo o příliš mnoho draslíku, ale... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika