Příspěvky uživatele - 2.252

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak prořezat tuto slivoň?, 6.8.2010
Děkuji za radu, ale nevím, co je větevní kroužek. Mám uřezat celý vrch i s hlavní větví v místě u spodního patra, kde se větví nebo výše?
Jak prořezat tuto slivoň?, 6.8.2010
Děkuji, ale poraďte mi ještě, jestli mám odstranit druhé nebo první patro. Když odstraním to druhé, je švestka moc nízká a špatně se pod ní jezdí traktorem. Ten kmínek ještě poroste nebo zůstane?
Jak prořezat tuto slivoň?, 6.8.2010 Obsahuje fotku
Prosím o radu, jak a kdy mám tuto švestku prořezat. Vyrostlo jí jakoby druhé patro. Asi jsem něco zameškala, nejsem žádný zahradník, teprve se učím. Takových švestek mám více a všechny jsou podobné. Děkuji za rady.
Problém s vodou na zahradě, 3.8.2010
Při prudkých deštích nestačí voda vsakovat a dlouho zůstavají louže na zahradě. Voda hnije a když se konečně odpaří, je pod ní zničený trávník. Máme jílovitou půdu. Pomůže na místech se stojací vodou vykopat jímku a naplnit kameny? Jak by asi taková... celý příspěvek >
Prosím o poznání jehličnanu, 28.7.2010
Jedná se o smrk "picea glauca conika", pomalu rostoucí. Mám jej taky na zahradě a preventivně stříkám proti sviluškám. Je nádherný jako solitera.
Nemoc šeříku, 7.7.2010
2 roky staré šeříky krásně rostly i kvetly. Po letošních deštích kraje listů zežloutly, usychají a listí padá. Jeden z nich nežloutne, jen má listy jakoby zvadlé. Rostou vedle sebe. Je to houbová choroba z vlhka? Jsou v dost přemokřené půdě. Nevím,... celý příspěvek >
Převislá okrasná vrba, 6.7.2010
3 roky nám krásně roste a nepotřebovala nic, než zalít. Letos se na rubu listů objevily žluté fleky, jako by byly listy posypané nějakým práškem. Máme tyto vrby 2 a jsou stejně napadené, ikdyž je každá v jiném koutě zahrady. Jedná se o houbovou... celý příspěvek >
Třešňovišeň schne, 4.7.2010
Na listech třešňovišně se objevily nějaké fleky po celé ploše, jsou kropenaté, žloutnou a padají. Prosím o radu, jakou nemoc mají a co s tím. Děkuji
Proč zasychají nové přírustky?, 12.4.2010 Obsahuje fotku
Na asi 3-letých cypřiších Lawsonových po zimě začaly usychat nové přírusrky. Mám jich asi 40 a ne všechny jsou poškozeny. Některé rezaví zevnitř a zespoda. Co je s nimi? Děkuji za radu a posílám fota.
Poroste smrček se zlomeným vrcholem ještě do výšky?, 12.4.2010
Děkuji za radu, je mi jasné, že ho musím přesadit, ale zvažovala jsem kam, když jsem nevěděla, jestli poroste do výšky. Věřím Vám a budu doufat. Byla by ho škoda.
Poroste smrček se zlomeným vrcholem ještě do výšky?, 11.4.2010
Na asi metrový smrček INVERSA (převislé větve) spadl ze střechy led a ulomil se u něj vršek. Poroste ještě do výšky nebo se bude jen rozšiřovat. V případě, že už neporoste do výšky, mu budu muset najít na zahradě jiné místo. Děkuji za rady.
Přežije čarovějník?, 15.10.2009
To, co vypadá jako savý hmyz je sníh. Zrovna sněžilo, když jsem fotila. Ten cypřiš jsem stříkala proti houbovým chorobám i proti škůdcům. Používám Karate.
Přežije čarovějník?, 14.10.2009 Obsahuje fotku
Pane Josefe, trochu jste mne uklidnil, že jde o přirozený jev. Bude to asi nějaká tůje pár let stará a stříhaná. Myslela jsem si, že se tomu říká čarovějník. Děkuji za poučení. Budu čekat, jestli uhyne celá. Manžel tvrdí, že jsem ji zničila tím... celý příspěvek >
Přežije čarovějník?, 14.10.2009
Mám před domem asi dvoumetrový čarovějník, který už měl zdravé přírustky. Vždy na jaře a na podzim ho stříhám do pravidelných tvarů. Před měsícem mi poprvé začal schnout od středu. Ublížila jsem mu tím stříháním nebo mu něco chybí? Zalévám a hnojím,... celý příspěvek >
Bobule na magnolii, 24.9.2009
Děkuji Josefe, mám je otrhat nebo co s nimi? Zdá se mi, že keř má méně poupat, než loni.
Další diskuze:  678  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika