|
Příspěvky uživatele - 168.253
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Libavka - Gaultheria procumbens, 12.9.2010 Dobrý den, dnes jsme koupili libavku a spolu s vřesy jsme ji vysadili do truhlíku na balkon. Myslíte, že přes zimu nevydrží? Truhlík bude na okně, takže by snad neměl promrznout.. Jak případně ji mám proti mrazu ochránit? Vřesy na jaře... celý příspěvek > |  | Přehnojení, 6.8.2010 Prosím poraďte, hnojila jsem granulovaným kravským hnojem papriky, rajčata a jahody na balkoně. Zřejmě jsem to přehnala, rostliny vypadají schlíple, obzvlášť jahody a papriky, asi jsou spálené. Dá se s tím ještě něco dělat? Pokud by se zázrakem... celý příspěvek > |  |
|  | Jak hnojit na balkoně?, 5.6.2010 Prosím, poraďte, vysadila jsem na balkoně rajčata, paprika, jahody a salát. Vůbec se neorientuji v hnojivech. Co a čím hnojit?? A také jak často? V diskuzích na netu každý radí něco jiného(Kristalon, Cererit, kravský hnůj, Plantacote,... celý příspěvek > |  |
|
|
|